Jurković: Taktiku ćete vidjeti u Areni

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.02.2014 19:07h Autor:

Igor Jurković prolazi kroz možda i najvažnije pripreme u karijeri, one na nastup na Glory 14 priredbi u Zagrebu. Budući da je u Gloryu doživio dva poraza za redom, meč protiv Michaela Duuta mu je vjerojatno najvažniji u karijeri i prilika da osigura još neko vrijeme ostanak na velikoj sceni.

"Pripreme teku sjajno, radim zajedno s Mladenog Kujundžićem pod okom našeg trenera Leonarda Komšića u Klubu King Poreć", rekao je Jurković te se osvrnuo i na svog protivnika: "Duut je nezgodan protivnik, najubojitije oružje, kojeg ću se morati pripaziti, mu je zadnji direkt, posebno u prvoj rundi borbe."

O taktici nije htio, rekavši da će ju svi imati priliku vidjeti tijekom borbe u Areni, no rekao je što znači nastup na Glory priredbi u Zagrebu: "Nastup na Glory eventu znači jako puno, to je jedna od najkvalitetnijih svjetskih priredbi i potrebno je ostaviti što bolji dojam."

Rekao je nešto i o glavnoj borbi, a prognoze su bile prema očekivanjima: "Bit će to težak meč, Remy želi osveti i sigurno će žestoko krenuti po nju. No, ja vjerujem da će to Mirko riješiti na isti način kao i u prošloj njihovoj borbi."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI