Jurković ponovno u ringu već na Gloryju 16!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.03.2014 20:28h Autor:

Igor Jurković

Igor Jurković oduševio je brojne gledatelje u zagrebačkoj Areni zahvaljujući sjajnoj pobjedi nad Michaelom Duutom na Gloryju 14, a čini se da su prilično impresionirani ostali i čelnici te najbolje svjetske kickboxing organizacije.

Ne čudi stoga što je Glory odlučio novi meč Jurkoviću dati već na 16. po redu eventu koji će se u svibnju održati u Denveru u SAD-u.

Ovo je druga odlična vijesti za porečkog borca ovog tjedna nakon što je objavljeno kako zauzima sjajno deseto mjesto meču Gloryjevim borcima do 95 kilograma, a ukoliko želi poboljšati svoju poziciju mora pobijediti Rusa Artema Vakhitova kojeg su mu namijenili za idućeg protivnika.

Radi se o borcu koji nije pretjerano iskusan kad su u pitanju profesionalne borbe. U svojoj je karijeri ubilježio deset pobjeda i četiri poraza, a do sada je dva puta nastupio u Gloryju. Pobijedio je Pagonisa i Tavaresa. No, osim toga može se pohvaliti i brojnim uspjesima u amaterskoj karijeri.

Podsjetimo, glavna borba večeri na Gloryju 16 bit će za titulu u velter kategoriji između Niekyja Holzkena i Marca de Bontea.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI