Jurković nije favorit u Japanu, mora se paziti nokauta!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.11.2012 07:42h Autor:

Igor Jurković

Igora Jurkovića očekuje iznimno težak meč posljednjeg dana ove godine u Japanu kada se nađe u ringu s Andersonom "Braddockom" Silvom kojeg vi smatrate favoritom.

U posljednjoj anketi na Fight Siteu imali ste priliku otkriti svoje mišljenje o ishodu borbe osmine finala Glory Grand Slama teškaša koji je na rasporedu 31. prosinca u Tokiju. Jedini hrvatski predstavnik prošao je prilično dobro prilikom ždrijebanja, no to ipak ne znači da će mu biti lako.

Definitivno je bolje da u prvoj borbi za protivnika ima Braddocka, a ne primjerice Schilta ili Ghitu, ali oprez je zasigurno potreban. Čak 29 posto sudionika ankete smatra da će Anderson slaviti tehničkim ili klasičnim nokautom, a 27 je posto onih koji vjeruju da Jurko može do pobjede zahvaljujući sudačkoj odluci.

Razlike u rezultatima su vrlo malene, pa je tako 24 posto glasova otišlo na Andersonovu pobjedu odlukom, dok 21 posto vas vjeruje da bi Igor mogao pobijediti prekidom.

Pozivamo vas i da sudjelujete u novoj anketu u kojoj možete odabrati borilački događaj kojem se najviše radujete u prosincu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI