Jurković najavio još jednu borbu pa odmor

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.05.2014 23:39h Autor:

Igor Jurković

Igor Jurković nije imao najbolji vikend iza sebe. Iako je prije borbe proglašen favoritom, ipak nije pružio nastup kakav zna i može te je poražen od ruskog borca Vakitova. Najavio je da će nastupiti na zadarskom FFC eventu, a da nakon toga slijedi (zasluženi) odmor.

Nakon par dana, kada se sve sleglo, Igor Jurković ipak je prihvatio da je imao loš dan te da je uslijedio poraz koji iskreno nije očekivao. Velika prilika za proboj u vrh divizije tako je propuštena, no Igor je još mlad i jedan poraz ga sigurno neće izbaciti s pravog puta i nova prilika će sigurno doći.

A do te nove prilike Igora čeka nastup na FFC eventu u Zadru, gdje će u glavnoj borbi nastupiti protiv Luisa Tavaresa iz Zelenortskih Otoka, otočno afričke državice u Atlanskom oceanu, uz zapadnu obalu kontinenta. Bit će to novi Igor FFC nastup u glavnoj borbi. Luis Tavares je također član Glorya i sigurno će biti dostojan protivnik našem najboljem poluteškašu.

Nakon te borbe, Igor je najavio zasluženi odmor. Imao je gust raspored, nastup u Zadru bit će mu četvrti u nešto manje od tri mjeseca. Igor je najavio da je vrijeme da mu se tijelo odmori, a nakon toga kreće u novi napad na vrh Gloryeve poluteške divizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI