Jurišić uz sitne probleme prošao vagu, noćas meč za Titan FC pojas (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.06.2018 11:34h Autor:

Photo: Facebook

Ponajbolji slovenski MMA borac Uroš Jurišić je prošao službenu vagu uoči za njega vrlo bitnog meča na Titan FC priredbi u američkom Fort Lauderaleu.

Na Titan FC-u 50 će se sučeliti s 31-godišnjim Amerikancem Joseom Caceresom, koji u profesionalnoj karijeri ima 14 pobjeda i 7 poraza. Caceresu će to biti treći nastup u Titan FC organizaciji, a za sada je neporažen. Nastupao je i u poznatom WSOF-u, a zanimljiv podatak je i da je šake ukrstio s danas UFC prvakom Colbyjem Covingtonom 2013. godine. Poražen je jednoglasnom odlukom sudaca.

Na noćas održanoj vagi Jurišić je zadovoljio gornju granicu kategorije koja iznosi 77 kilograma. Doduše, prvi put je pao sa samo 10 deka previše, no kada je skinuo hlačice vaga je pokazala kako je ipak točan.

Slovenac u profesionalnoj karijeri ima čistih 7-0, a ovo će mu biti treći nastup u Titan FC promociji uz dosadašnjih 2-0.

Ulog ovog meča je pojas Titan FC prvaka u velter kategoriji. Ukoliko bi Jurišić ugrabio ovu titulu, svakako bi bio korak bliže svom snu – potpisu za UFC kao prvi Slovenac kojem je to pošlo za rukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI