Jurišič protiv bugarskog nokautera Kancheva

Vijesti iz regije 21.06.2017 11:21h Autor:

Juršič vs. Kanchev

Ponajbolji slovenski MMA borac i sudionik reality showa “The Ultimate Fighter”, Uroš Jurišič, se vraća u akciju nakon ozljede šake koja ga je spriječila da u travnju nastupi na FFC-u 29 u Ljubljani.

Član ATT-ja Zagreb će 14. listopada odraditi meč protiv dobro nam znanog Bugara Vladislava Kancheva na četvrtoj CFC priredbi koja se održava u slovenskoj prijestolnici.

Jurišič je i dalje neporažen u profesionalnoj karijeri uz 5 pobjeda koje su sve stigle prekidom (2 KO, 3 SUB). U posljednjem nastupu u veljači ove godine je svladao Vasu Bakočevića upravo na CFC – Oaza Fight Night 3 priredbi.

Bugar Kanchev je u nekoliko navrata nastupio na FFC priredbama gjde se istaknuo po iznimno snažnoj desnici kojom je uništavao protivnike. 2014. je “remizirao” s Ivanom Gluhakom, da bi 2015. izgubio prekidom od Ivice Truščeka. Čini se da ga je “Terror” načeo jer je Kanchev u naredna četiri dvoboja poražen čak tri put. Trenutačni profesionalni “score” mu se zaustavio na 6 pobjeda, 5 poraza i 1 neodlučen dvoboj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI