Jurišič prošao vagu za noćašnji nastup na Titan FC-u: “Želim skrenuti pozornost UFC-a na sebe”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.02.2018 14:41h Autor:

Photo: Facebook

Ponajboljeg slovenskog MMA borca Uroša Jurišiča, noćas na Titan FC 48 priredbi, koja se održava u američkom Fort Lauderdaleu, očekuje dvoboj protiv Amerikanca Michaela Core (4-3).

Slovenac je za sada neporažen u profesionalnoj karijeri uz impresivnih 6-0, a upravo je u posljednjem dvoboju debitirao u uglednoj američkoj promociji Titan FC. Na priredbi u kolovozu prošle godine (Titan FC 45) je svladao DeMarcusa Kempa prekidom u prvoj rundi.

U izjavi za slovenski “24ur.com”  je rekao da želi meč završiti ponovno na spektakularan način.

“Borbu želim završiti na spektakularan način, ali ne želim pod svaku cijenu tražiti nokaut. Ako previše želiš nokaut, nekada si ti taj koji završi nokautiran”, objašnjava Jurišič koji je jako zadovoljan tretmanom koji dobiva u American Top Teamu (ATT) na Floridi gdje trenira s borcima poput Tyrone Woodley, Renan Barao, Junior Dos Santos i Joanna Jedrzehjczyk…

“Imao sam nekih problema pa sam razmišljao i o drugim opcijama, ali na kraju sam uspio riješiti da pripreme odradim u American Top Teamu. Što sam više razmišljao sam bio svjesniji da uvjete bolje od tih tamo jednostavno ne mogu naći. Treneri su najbolji, borci su najbolji, imaš s kime sparirati svaki dan, nigdje nema toliko boraca na jednom mjestu. Jedino što može biti bolje jest da mogu ostati duže od tri mjeseca. Tako bi se još bolje uklopio u ekipu”, dodao je Jurišič i zaključio kako novom pobjedom u uglednom Titan FC-u želi skrenuti pažnju UFC-a na sebe.

Kada bi dobio poziv UFC-a, Jurišič postao bi prvi slovenski MMA borac u povijesti koji je potpisao ugovor s elitnom svjetskom promocijom.

Slovenski borac je noćas uspješno prošao i posljednju tehničku prepreku prije ulaska u borilište. Bez većih problema je zadovoljio godnju granicu velter kategorije. Baš kao i njegov protivnik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI