Jurišić nastavlja još žešće: Riješio sam ti honorar karijere, ne budi pička i bori se!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.08.2017 09:27h Autor:

Uroš Jurišić

Uroš Jurišić ima novu poruku za Roberta Soldića te se njihov medijski rat sada podigao na višu razinu. No, slovenski je borac ovog puta iznio otvorenu ponudu za borbu, uz iznos Soldićevog honorara.

Slovenac je već jučer bio izuzetno žestok u prozivanju svog protivnika, no ovo je sada otišlo još dalje. Soldić je pokušao sve vratiti na jednu razinu klasičnog “trash talka”, no možda je baš to razljutilo Jurišića, koji je postavio novu Facebook objavu, u kojoj je pozvao i svoje prijatelje da istu podijele na svojim profilima.

“Znači, Soldić se opet usrao u gače! Jako žalosno. Ali, slušaj papčino. Ako nisi pička, iako svi znamo da jesi. Rudolf Pavlin, vlasnik organizacije CFC – Cage Fighting Championship, ti nudi više novaca nego što si ti ikada zaradio, da bi odradio meč protiv mene. Event će se održati u ožujku 2018. godine. Nudi ti 5.000 eura za meč i još su mi se javili prijatelji koji će skupiti još 2.000. Dobiti ćeš novac unaprijed, u koverti prije meča. Znači, 7000 eura, toliko ne bi zaradio niti u UFC debiju. Još ovo odbij i sve je jasno. Ili se pojavi da ti iznabijam glavuuuuuu!!!!!”

Nadamo se da ovo prepucavanje neće utjecati na nastupe u idućim borbama ova dva sjajna borca, a kada dođe vrijeme za njihov duel, da će ga odraditi u pravom stilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI