Jurišić dogovorio borbu protiv Gluhaka dok čeka poziv UFC-a

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.07.2018 22:27h Autor:

Uroš Jurišić vs. Ivan Gluhak

Vrlo zanimljivu borbu trebala bi dočekati regionalna MMA scena ove jeseni. Na jednom slovenskom eventu trebali bi se sučeliti Uroš Jurišić i Ivan Gluhak.

U pitanju je event imena Legends Collide, a organizator je slovenska borilačka legenda Miran Fabjan. Među imenima koje je već spominjao i koji bi trebali nastupiti, u prvom se planu ističe borba koja bi trebala vjerojatno biti i glavna na programu. Najbolji slovenski MMA borac, Uroš Jurišić, trebao bi u ring ući protiv Ivana Gluhaka, poznatog iskusnog zagrabačkog borca.

Jurišić je tu borbu najavio putem svog Facebooka, no prije nje ima vrlo zanimljiv plan. Naime, Titan FC prvak vjeruje da bi uskoro mogao završiti u UFC-u pa iz tog razloga ponovno odlazi u Ameriku na pripreme. On je svoj plan objavio na Facebooku, gdje je pozvao potencijalne sponzore da mu pomognu u pripremama.

“4. kolovoza ponovno odlazim u Ameriku, no i dalje trebam sredstva za odlazak. Biti ću tamo tri mjeseca i u međuvremenu ću čekati poziv UFC-a. U slučaju da do njega ne dođe već sada, pripremati ću se za ugovorenu iduću borbu, koju bi trebao odraditi 17.11. protiv Ivana Gluhaka u Kopru, na vrhunskom eventu koji organizira Miran Fabjan”, napisao je.

Gluhak je u travnju bio uspješan na eventu u Brčkom, dok je dva tjedna ranije doživio poraz na eventu ruskog FNG-a, gdje ga je već u 13. sekundi savladao domaći borac. Jurišić je prošlog mjeseca osvojio Titan FC naslov pobjedom nad Joseom Caceresom, prekidom u prvoj rundi. Kao Titan FC borac je svakako na radaru UFC-a te zbog toga odlazi u Coconut Creek da bi im bio bliže te da čak možda i uskoči na neki event kao zamjena. Nažalost po regionalne fanove, u tom bi slučaju ostali bez sjajne borbe Jurišića i Ivan Gluhaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI