Jugović zamijenio ozlijeđenog Božića u Čatežu

Vijesti iz regije 19.06.2014 11:12h Autor:

Muamer Jugović

Terme Čatež u Sloveniji tijekom početka idućeg tjedna ugostit će iznimno zanimljiv borilački event K1 International Fight Night na kojem će u glavnoj ulozi nastupiti jedan od najboljih kick boksača svijeta u teškoj kategoriji Mladen Brestovac, a na rasporedu su i tri atraktivna turnira četvorice.

U kategoriji do 81 kilograma trebao je nastupiti također borac OFC-a Nikola Božić, no on je ipak bio primoran otkazati svoj nastup zbog ozljede nosa. Božić je ozljedu zadobio krajem prošlog mjeseca prilikom nastupa na eventu No Limit u Bosni i Hercegovini. Vjerovalo se da je preostalo dovoljno vremena kako bi se ona sanirala, no prežestoke pripreme očito ipak nisu odgovarale takvoj zdravstvenoj situaciji te su liječnici strogo sugerirali hrvatskom borcu da preskoči ovaj ulazak u ring, u protivnom bi mu prijetila znatno dulja pauza.

Organizator Rožle Jazbinšek ipak nije morao predugo tražiti novog borca koji će nastupiti protiv domaćeg Aleksandra Stankova u polufinalnom meču.

Priliku je odlučio iskoristiti talentirani Muamer Jugović iz BiH, koji je također prije 20-ak dana nastupio na istom eventu kao i Božić te je slavio tehničkim nokautom.

Radi se o vrlo atraktivnom kick boksaču iz Travnika koji je svoje kvalitete već pokazao na brojnim eventima diljem regije, a ne samo što već ima iskustvo nastupanja u turnirima, nego je i osvojio jedan vrlo kvalitetni turnir koji se održao krajem prošle godine u Ljubuškom pobjedama nad Zlatkom Bajićem i Milošom Vulovićem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI