Jovanović bio odličan protiv Samedova, izgubio s 2:1

Vijesti iz regije 24.09.2013 09:27h Autor:

Mesud Selimović i Semir Delić

"Azerbajdžan vs. Selekcija Svijeta" je pružila nekoliko vrlo zanimljivih mečeva među kojima se svakako izdvajaju nastupi boraca s naših prostora. Borci tuzlanskog "Flek-Tom Cat" tima su pružili odličan nastup, iako je tek dan prije meča obojici promijenjen protivnik. Sjajnu manifestaciju u Azerbajdžanu su svojim dolaskom podržali i višestruki K-1 osvajači Remy Bonjasky i Semmy Schilt.

U glavnoj borbi večeri nastupio je Dragan Jovanović protiv Zabita Samedova, koji je pružio dobar otpor, ali ne i dovoljan za pobjedu. Na kraju je Samedov slavio sudačkom odlukom, a Jovanović ispraćen pljeskom publike.

Mesud Selimović se borio protiv Annara Mammadova, iako je prvobitno najavljen Agalar Sadikhzade koji je ostao daleko od kategorije do 91 kg. Borba je bila poprilično izjednačena, obojica su imali svoje trenutke tijekom borbe. Selimović je ipak bio konkretniji s udarcima, ali na kraju su suci podijeljenom odlukom pobjedu dodijelili domaćinu Mamadovu i tako prema mišljenju mnogih oštetili bosansko-hercegovačkog borca.

Semir Delić je u borbi do 63 kg očekivao Turana Gafarova, no i njemu je u posljednjem trenutku promijenjen protivnik, pa je tako ušao u ring s Elnurom Daryagirom. Publika je mogla uživati u vrlo dinamičnoj borbi s otvorenom razmjenom udaraca gdje se nisu štedjeli ni jedan ni drugi. Na kraju je Deliću nedostajalo malo kondicije, što je i presudilo kod sudaca koji su jednoglasno pobjedu dodijelili Daryagiru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI