Josip Artuković večeras nastupa protiv najboljeg njemačkog velteraša izvan UFC-a: Odavno nisam bio ovako spreman!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.06.2015 17:52h Autor:

Josip Artuković (Foto I. Kaurloto/Fight Site)

Jedan od najboljih regionalnih velteraša i član FFC-a, Josip Artuković, će večeras nastupiti u njemačkom gradu Fulda na eventu Mix Fight Gala 18 protiv najboljeg njemačkog velteraša izvan UFC-a – Abusupiyana Magamedova.

Magamedov je Čečen s njemačkom putovnicom. U profesionalnoj karijeri je ubilježio 10 pobjeda i samo 2 poraza. Prvak je promocije GMC (German MMA Championship).

Artuković će, unatoč prihvaćanju borbe nekoliko dana prije održavanja, u meč ući potpuno spreman, jer je odradio kompletni trening kamp za nastup protiv Vladislava Kancheva, koji, na žalost, nije održan jer je FFC 19 otkazan samo tjedan dana prije eventa.

"Pripreme su prošle odlično i odavno nisam bio ovako spreman. Treniram u Jiu Jitsu klubu Zadar CheckMat pod vodstvom trenera Damira Šaline i Vedrana Ikića.", rekao je Artuković za Fight Site.

Josip je u Njemačku otputovao s trenerom Šalinom, a za vaganje je skinuo 11 kilograma.

"Hvala trenerima Damiru Šalini i Vedranu Ikiću, kao i cijelom klubu Zadar CheckMat koji su mi se posvetili u pripremama. Hvala i Niki Marketinu s kojim sam radio boksačke treninge."

Vice Stanišić
[email protected]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI