Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Josh Barnett za Fight Site: Sjajno je što se Cro Cop vraća u Japan (VIDEO) | Fight Site

Josh Barnett za Fight Site: Sjajno je što se Cro Cop vraća u Japan (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 19.09.2016 17:00h Autor:

Mirko Filipović

Japanski Rizin Fighting Federation 25. rujna će u sklopu Rizin 4 priredbe održati prvi krug Grand Prixa na kojem će se u tokijškoj Saitama Super Areni vratiti i legenda hrvatske, ali i svjetske borilačke scene, Mirko “Cro Cop” Filipović. U nedavnom razgovoru za Fight Site UFC-ov teškaš i Cro Copov stari rival iz dana Pridea, Josh Barnett, osvrnuo se na Rizinov turnir i povratak Filipovića.

“Rizinov turnir je odlična stvar. Turniri nažalost nedostaju u velikom dijelu MMA-a. Mislim da bi se trebali održavati i jednodnevni turniri, ne nužno cijelo vrijeme, ali trebamo ih. Svaki borilački sport na svijetu ima jednodnevne, dvodnevne turnire, ili nešto slično. Čak su i Olimpijske igre turnir. Tako da turniri očito imaju nekakvu važnost. Također, prodrmaju stvari, omogućuju rađanje novih zvijezda, stvaraju nove izazove, nove prvake i sve stvari tog tipa”, rekao je Barnett.

Filipović i Barnett su se u danima Pride organizacije obračunali čak tri puta i hrvatski borac je slavio u svakom susretu, tako da je Barnett iz prve ruke svjedočio zavidnom uspjehu koji je Cro Cop postigao u “Zemlji izlazećeg sunca”.

“Mislim da je sjajno što je Cro Cop tamo i što se može boriti u Japanu. Borbe u UFC-u su ga ispunjavale u nekom smislu, ali mislim da je njegova najbolja strana i najbolji trenuci, te stil borbe koji preferira u Japanu i to će mu se isplatiti”, zaključio je “Warmaster”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI