Još jedan SBC borac potpisao za UFC!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 05.04.2019 16:24h Autor:

Alex Leko da Silva

Još jedan borac Serbian Battle Championshipa postao je članom UFC-a. Nakon Michela Pereire, u Octagon pristiže i Alex “Leko” Da Silva, koji je odmah ugovorio i prvu borbu. 

Ovog brazilskog borca imali smo priliku gledati na SBC 19 priredbi u Novom Sadu gdje je bio bolji od Slavoljuba Mitića. U karijeri je do sada upisao 20 pobjeda i samo jedan poraz te je bio izgledni kandidat za napad na neku SBC-ovu titulu. Leko se do sada borio u perolakoj, lakoj i velter kategoriji. U dosadašnjoj karijeri upisao je 20 pobjeda i samo 1 poraz.

Njegov dolazak u UFC zapravo je “short notice”, budući da uskače na event koji se 20. travnja održava u St. Petersburgu. Tamo ga čeka ruski borac Alexander Yakovlev (23-8-1, 2-4 UFC). Radi se o borcu koji je do sada nastupao u velter kategoriji s tek jednim izletom u laku. Ipak, za ovu priredbu još se jednom spušta u diviziju do 70 kilograma, gdje se trebao boriti protiv Teemua Packalena. Ipak, Finac je otkazao te se otvorila prilika za sjajnog Brazilca.

Ovo je samo još jedan dokaz koliko SBC dobro radi te koliko kvalitetne borce dovodi u promociju. U kratkom vremenu dvojica su završila u UFC-u te dvojica u drugoj sezoni PFL turnira. Inače, idući SBC održava se 4. svibnja u Odžacima, uz uistinu spektakularan program.

SBC je vrlo lijepo Leka ispratio u UFC putem svoje Facebook stranice.

Alex "Leko" – Jos jedan vrhunski borac, nakon nastupa i velike pobede na Serbian Battle Championship 19 – Revenge!…

Objavljuje Serbian Battle Championship – SBCPetak, 5. travnja 2019.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI