Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Joker Fight Night: Vugdelija u Splitu protiv opasnog Belgijca, nastupa i Delija! | Fight Site

Joker Fight Night: Vugdelija u Splitu protiv opasnog Belgijca, nastupa i Delija!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 29.01.2013 07:25h Autor:

Joker Fight Night

Velika dvorana sportskog centra Gripe u Splitu 23. veljače ugostit će borilačku priredbu Joker Fight Night na kojoj će nastupiti nekoliko prilično poznatih imena.

U glavnoj borbi večeri moći ćemo vidjeti okršaj Stjepana Vugdelije (BK Joker) i odličnog belgijskog boksača Ismaila "Cool" Abdoula, a meč je predviđen na šest rundi po tri minute. Vugdelija se u svojim prvim profesionalnim boksačkim mečevima stigao vrlo uvjerljivo do pobjeda, a opasni Abdoul u karijeri se borio s iznimno poznatim imenima kao što su Davide Haye i Mark Huck.

U Splitu će nastupiti i dubrovački MMA borac Ante Delija, a protivnik bi mu trebao stići iz Austrije. U dvije runde po pet minuta trebao bi se boririti sa Stefanom Traunmullerom ili Dritanom Barjamajom.

 

Na eventu će borilački fanovi također imati priliku gledati dva profesionalna boksačka okršaja s četiri runde po tri minute.

Welter – Almin Kovačević (BK Joker – višestruki amaterski prvak Hrvatske) protiv žilavog Makedonca Aleksandra Nikolovskog.

Cruiser – Toni Višić (BK Joker) – koji ovu subotu u Belgiji brani WBC titulu juniorskog prvaka protiv Herve Hubeauxa – boksa u Splitu s makedonskim debitantom u profi boksu Zivoradom Stojanovskim.

Iste večeri se država i (amaterski boksački) sudar mladog Jokerovog teškaša Josipa Granića (petoplasiranog sa svjetskog juniorskog prvenstva u Armeniji) i snažnog, iskusnog Ivana Andrašića iz Nove Gradiške.

U drugom uvodnom dijelu čekaju nas četiri meča u low kicku i full contactu.

Prvi je full contact susret u tri runde između Mateja Bajamića (Joker) i Josipa Nikolića (Mokk)

Drugi low kick meč čine mladi Josip Perković (Joker) i bosanski borac Josipa Vidović (Golden Glory Livno).

Treći uvodni susret je također u full contact disciplini između višestrukog hrvatskog reprezentativca Marija Katića (Mokk) i višestrukog svjetskog prvaka te kickboxing i savate legende Zorana Cveka iz Zadra.

Četvrti uvodni meč u tri (low kick) runde čine Ivan Stupalo (Pitbull SPlit) i Marijo Marković (Sensei Čapljina).

 

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI