Joe Rogan na Twitteru podijelio KSW nokaut Aleksandra Ilića

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.03.2019 09:38h Autor:

Joe Rogan

Kvalitetan MMA materijal vrlo brzo putuje svijetom. Još jedan dokaz toga je podatak da je Joe Rogan na svom Twitter profilu objavio subotnji nokaut Aleksandra Ilića s KSW 47 priredbe.

Potez Aleksandra Ilića kojim je nokautirao Damiana Janikowskog proputovao je MMA zajednicu i nikoga nije ostavio ravnodušnim. Karate udarac, poznat i kao “question mark kick” (upitnik udarac) bio je brz, precizan i više nego ubojit. Njegova savršena izvedba dovela je do toga da je Poljak neko vrijeme ostao na podu, a njegov tim i liječnici pokušavali su ga što brže vratiti u svjesno stanje.

Kad izvedete nešto tako, onda se ne trebate čuditi ako vaš potez javno pohvale najveće osobe spomenute MMA zajednice. Joe Rogan svakako pripada među takve, a njegov Twitter profil bilježi oko pet milijuna pratitelja. Tih pet milijuna moglo se uvjeriti u ubojitost Aleksandra Ilića, budući da je Joe Rogan objavio njegov nokaut.

U pitanju je objava koju je originalno postavio jedan drugi poznati MMA novinar, Robin Black. Rogan tako nije dodao svoj komentar, ali sama objava videa je sjajna i jako puno znači borcu poput Ilića, koji traži priliku da ga svijet upozna i prepozna te je svaku spreman iskoristiti. S KSW 47 nastupom mu je to uspjelo, ali vjerujemo kako je to tek početak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI