Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Još samo tjedan dana do najvećeg borilačkog spektakla u Crnoj Gori (VIDEO) | Fight Site

Još samo tjedan dana do najvećeg borilačkog spektakla u Crnoj Gori (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.07.2015 14:39h Autor:

MFC 3

Do trećeg i definitivno najspektakularnijeg eventa Montenegro Fighting Championship organizacije ostalo je samo nekoliko dana, a mi vam donosimo najvažnije informacije o priredbi koju će predvoditi bivši UFC borac, a danas i član FFC-a, Igor "The Duke" Pokrajac. Osim zagrebačke zvijezde, na sjajnom eventu ćemo vidjeti i Dušana Džakića, Vasu Bakočevića, Ivicu Truščeka i Davida Zawadu – sve odreda sjajne borce poznatog i dokazanog imena.

Ono što event čini još zanimljivijim su dva dvoboja za pojas MFC prvaka. Dimitrije Džankiće će snage odmjeriti s Lukom Ćurkovićem, a Vaso Bakočević s četrdeset kila težim Sašom Lazićem.

Alen Džankić je čovjek odgovoran za organizaciju ove sjajne priredbe koja će se održati u ponedjeljak 27. srpnja u crnogorskoj Budvi.  Lokacija je ostala ista kao i u prijašnjim slučajevima, dakle svjetski poznata diskoteka Top Hill, a vaganje i press konferencija održat će se u hotelu Splendid.

"26. srpnja u Splendidu će se odžati javni trening i vaganje, dok su dan kasnije borbe. Borci, točnije glavne zvijede eventa medijima će se obratiti nakon vaganja", ističe Džankić.

Što se tiče ulaznica, one se mogu kupiti preko "online" servisa, ali i na drugim prodajnim mjestima u Crnoj Gori.

"MFC će osigurati prodaju ulaznica putem online servisa "gigstix', dok će se karte moći kupiti i u svim radnjama CAKAN sporta, kao i na Trgu Republike u Podgorici", kaže Džankić.

Popis borbi je nekoliko puta mijenjam. na kraju neće biti kick boksing dvoboja zbog, kako ističe Džankić, činjenica da će se borbe održavati u oktagonu, što ne odgovara kick bokserima. Takođe, Ante Alilović se neće boriti sa Dimitrijem Džankićem u borbi za MFC pojas, pa će tu priliku imati Hrvat Luka Ćurković.

Ukupno će gledatelji u Budvi imati priliku vidjeti čak 12 odličnih MMA dvoboja. Sjajna je to pozivnica za sve ljubitelje slobodne borbe i općenito borilačkih sportova u regini. Ne valja odbaciti niti činjenicu da je Budva jedno od najljepših ljetovališta na Jadranu pa je vrlo ugodno spojiti sport i vrhunsku zabavu.

MFC 3, Budva (Crna Gora)
27. srpanj 2015.

Mečevi 2x5min

Vladimir  Ivan VS. Kiril
Ivica Trušček VS Sidarta Patračić
Miloš Janičić VS Aleksandar Brajković
Zawada David VS Rusmir Jugović
Marko Radaković vs Robert Soldić
Dušan Džakić VS Igor Petkov
Nemanja Uverić VS Stefan Zvijer
Aleksandar Ilić VS Domagoj Pejčinović
Radoš Joksimović VS Marijan Ageleski
Igor Pokrajac VS Rudolf Pavlin

Mečevi za prvaka 3x5min

Dimitrije Džankić VS Luka Ćurković
Vaso Bakočević VS Saša Lazić

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI