Jelčić: Borim se od prvog do zadnjeg gonga!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 13.09.2014 17:52h Autor:

Luka Jelčić

FFC se po treći put vraća u Ljubljanu, a po četvrti put tom će prilikom u ring te hrvatske organizacije ući zagrebački borac Luka Jelčić kojeg čeka okršaj protiv Talijana Eliae Madaua.

Jelčić je poznat po svojoj čvrstini, a to je i potvrdio svojim razmišljanjem…

"Borim se od prvog do zadnjeg gonga i uvijek gledam završiti borbu. To ne planiram mjenjati, tako da to isto gledatelji mogu očekivat i kad je u pitanju meč u Ljubljani", rekao je Luka u razgovoru za portal Fight Madness.

Pošto kreću s FFC-om 14 u dvorani Tivoli borbe za titule prvaka, logično je zapitati se nada li se možda i Jelčić prilici da oko svog struka stavi prestižni pojas.

"Iskreno ne razmišljam o titulama, već o tome da dajem sve od sebe u borbama, da one budu atraktivne i da ljudi uživaju u njima. Stilistički mislim da sam težak protivnik za svakog borca. Ako ću nastavito pobjeđivato i pružato dobre borbe gledateljima vjerujem da ću dobiti i priliku za pojas bez obzira što ne kupujem tu kartu pričom. Za protivnika mi je svejedno, dok god nije netko koga smatram prijateljem ili dok me isti ne izazove na borbu, onda imamo osobni problem jer mislim da za takav potez treba bit šupak", bio je otvoren Luka.

Zagrebački borac nije propustio ni uputiti pohvalu Final Fightu… "FFC mene osobno tretira odlično, a i od drugih boraca sam čuo samo pohvale za organizaciju. Ekipa FFC-a odrađuje svaki detalj na vrhunskoj razini, na meni je samo da budem točan na vagi i da se borim."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI