Jelčićevom Bellator protivniku ostao gadan ožiljak nakon krvavog rata iz prošle borbe (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.12.2017 19:12h Autor:

Campos vs. Girtz

U subotu nas čeka debi Luke Jelčića u Bellatoru, a tamo ga čeka Brandon Girtz, pravi veteran druge najbolje svjetske promocije, ali i borac čije čelo dokazuje o kakvoj je ratniku riječ.

Girtz je ranije ove godine odradio jednu od najkrvavijih borbi modernog MMA-a na visokoj razini. Predvodio je Bellator 181 u svojoj trećoj borbi protiv Dereka Camposa i bio je to okršaj u kojem jedan drugog nisu niti malo štedjeli. Ipak, deblji kraj izvukao je Girtz, kojem je ostala velika posjekotina na čelu, a neko vrijeme nakon borbe je prolazio i kroz šale na svoj račun, najčešće referirajući izgled njegove posjekotine s logotipom robne marke Michaela Jordana.

Rana je naravno zarasla, no očito je kako će Girtz nositi “Jordana” na svom čelu do kraja života, budući da mu je ostao veoma izražajan ožiljak na tom mjestu. Nadamo se samo da neće imati dekoncentirajuće djelovanje na njegove protivnike, u prvom redu tu mislimo na Jelčića, protiv kojeg nastupa u sunaslovnoj borbi Bellator 190 eventa, koji se ovog vikenda održava u Italiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI