Jelčić uskoro drugi put u Bellatorovom kavezu!?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 27.07.2018 18:01h Autor:

Luka Jelčić

Jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca, svakako po talentu jednog od najistaknutijih, Luku Jelčića, uskoro očekuje novi nastup u Bellatoru. 

“Hitman” je na svom Instagramu objavio Bellatorovu grafiku na kojoj ne stoje detalji njegovog nastupa, no to zasigurno znači da ćemo Jelčića  uskoro gledati u njihovom kavezu.

“Potpis na ugovor je stavljen, sada je vrijeme da se bacim na posao. Hvala Scottu Cokeru i Johnu Kavanaghu koji su ovo omogućili”, napisao je uz grafiku na Instagramu.

Podsjećamo kako je bivši FFC prvak u lakoj kategoriji debitirao za promociju Scotta Cokera 9. prosinca 2017. godine na Bellatoru 190. Luka je nastupio na glavnoj karti i to protiv jednog od najboljih boraca u čitavom rosteru i Bellatorovog veterana Brandona Girtza.

Meč je završio nakon 1:57 u prvoj rundi tehničkim nokautom što je ujedno tek treći poraz za Hrvata s dublinskom adresom u karijeri. Prije toga Jelčić je naredao četiri pobjede u nizu, od čega su posljednje dvije bile u FFC ringu. Ukupno u profesionalnoj karijeri Jelčić ima 10-3 i tek treba pokazati sve svoje kvalitete u drugom najkvalitetnijem kavezu na svijetu.

Vjerujemo da će dodatne informacije o njegovom drugom nastupu u Bellatoru uslijediti vrlo brzo.

Jelčić već nekoliko godina živi u irskom Dublinu gdje trenira u slavnom SBG Gymu Johna Kavanagha. Neko vrijeme je bio i jedan od sparing partnera slavnom Conoru McGregoru te je s njim putovao na pripreme u SAD.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI