Jelčić uoči Bilić-Erić Security FN-a: Očekujem pune tribine i velik odaziv na ovu humanitarnu akciju

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 07.10.2016 16:39h Autor:

Luka Jelčić

Luka Jelčić se ovog ponedjeljka iz Irske vratio u Zagreb kako bi sudjelovao na osmom po redu izdanju “Bilić-Erić Security Fight Nighta”. Priredba koja će se sutra od 20 sati održavati u “Športskoj dvorani Dubrava” za Luku će, nakon tri godine i FFC 8 eventa, označiti prvi nastup u njegovom rodnom gradu.

“Osjećam se super i baš mi je drago što su mi organizatori omogućili da se borim u svom rodnom gradu. Očekujem pune tribine i velik odaziv na ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju za malu Lorenu Akrap”, izjavio je Jelčić i odmah u startu pozvao sve ljude velikog srca, kao i one željne akcije, da posjete ovaj event humanitarnog karaktera.

Luka je u posljednji trenutak uskočio umjesto prijatelja Francisca “Croate” Barrija, ali konstantni treninzi i rad u SBG timu, koji je ujedno i dom UFC-ovog prvaka Conora McGregora, pobrinuli su se da ovaj nastup dočeka maksimalno pripremljen.

“Ma spreman sam. Stvarno sam jako dobro pripremljen. Lagao bih da kažem suprotno jer sam na treninizima, pogotovo u završnoj fazi priprema, ‘zdrobio’ brojke.”

O protivniku iz Bugarske – Krasimiru Stanevu

“Borim se u kategoriji do 77 kilograma protiv borca koji je poput mene lakaš. Realno, u ovom modernom MMA-u, obojica pripadamo lakoj kategoriji. Proučio sam ga kao i svakog protivnika. Uvijek me zanima kako se ljudi kreću i što otprilike rade. Manjka kreativnosti vidim posvuda pa tako i kod njega. Vidio sam dovoljno da znam što me može očekivati.

Niski borac koji će se oslanjati na kroše, to je ta neka moja standardna priča. Uglavnom sam ja taj visoki u borbi, dok svi ostali moraju zatvoriti distancu.”

Prognoza?

“Ne volim ih davati, nit imam kristalnu kuglu ispred sebe pa da znam što će se dogoditi. Jedino sam siguran da ću ući spreman kao uvijek i odraditi to maksimano profesionalno te dati sve od sebe da pobijedim.”

Luka nam je za kraj otkrio kako će ga u ovom dvoboju iz kuta bodriti i usmjeravati trener Mario Butina te prijatelji Matija Blažičević i Francisco Barrio.

Ovom prigodom vas još jednom pozivamo da se odazovete na ovaj event humanitarnog karaktera, a više informacija o istom možete saznati posjetom na sljedeći LINK.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI