Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jelčić poručio Soldiću: Izvuci iglu iz guzice, rado ću te uništiti! (VIDEO) | Fight Site

Jelčić poručio Soldiću: Izvuci iglu iz guzice, rado ću te uništiti! (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 30.05.2017 11:36h Autor:

Soldic vs. Jelcic

FFC prvak Luka Jelčić je odgovorio drugom FFC prvaku Robertu Soldiću čime je nastavljen “mini internet rat” koji traje između ova dva sjajna borca već desetak dana na društvenim mrežama. Sve je započelo prozivkom Soldića koji je izazvao “Hitmana” na međusobni dvoboj iako su različite kategorije. Jelčić je šampion u lakoj kategoriji, a Soldić u velteru. Hrvatski borac s dublinskom adresom je na to reagirao foto montažom iz koje se može zaključiti da Jelčić Soldićevu iznimnu atletsku građu pripisuje steroidima. Bosanskohercegovački nokauter je to demantirao ustvrdivši “100 posto sam čist”.

U najnovijem razgovoru za MMA Novosti Jelčić je ponovno ponovio svoj stav te je pozvao Soldića da spusti kilažu i dođe u njegovu kategoriju ukoliko želi meč…

Koja je bila njegova prva reakcija na prozivku?

“Pa ništa. Niti prvi niti zadnji, to je najnormalnija stvar u ovom sportu. Prva reakcija je bila što hoćeš? Stavio je tu glupu sliku i napisao je ‘champion vs. champion’. Zanimali su me detalji, što hoće…”

“Ako je ‘champion vs. champion’ onda se borimo do 70 ili do 77. Ako se hoće boriti sa mnom, 70 kg je moja kategorija, neka izvuče iglu iz guzice i spusti se na 70 kila. Imamo meč.”

Jelčić tvrdi da ga nitko iz FFC-a nije kontaktirao…

“Oni znaju koga trebaju zvati, njegov menadžer radi taj posao, ja ću ga drage volje uništiti. Meč vidim kao i svaki drugi, sebe vidim kao pobjednika. Protiv bilo koga na svijetu. Ovo je moja kategorija, ja sam prvak u FFC-u i tko god se hoće boriti, ima meč pred sobom. Sebe uvijek vidim kao pobjednika.”

Kako će meč završiti u Jelčićevoj glavi?

“Ako pogledaš sve moje intervjue, pa i s tobom, nikada nisam izjavio kada i kako ću završiti borbu. Ako mogu završiti borbu, završit ću, ako ne rastavljat ću nekoga tri runde. To je sigurno. Spreman sam, radim za najbolje protivnike i tako treniram. Ne mogu bježati od toga. Ovisi i o protivniku. Ako može izdržati batine, preživjet će do druge runde, ako može primiti još više batina, doći će i do treće. Ovo je moja kategorija, osjećam da sam na vrhuncu i da tek ulazim u najbolje godine. Vjerujem da ću se dugi niz godina boriti protiv najboljih boraca na svijetu i pobjeđivati. Dok god se ovako osjećam, nitko me ne može pobijediti.”

Čitav intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI