Jelčić odgovorio “Psihopati”: Realnost je da si mala pičkica koja ne voli batine, a voli odustati

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 12.07.2017 14:51h Autor:

Ilustracija

FFC prvak u lakoj kategoriji Luka Jelčić posljednjih mjeseci hoda s metom na leđima. Najprije ga je prozvao FFC prvak u velteru Roberto Soldić, a u posljednjem ekskluzivnom intervjuu na Fight Siteu (u ponedjeljak) njegovo ime je u više navrata spomenuo i najbolji crnogorski borac Vaso Bakočević. Jelčića je nazvao precjenjenim te je izrazio želju za međusobnim mečem neovisno o tome je li ulog FFC pojas ili ne. “Ovo je osobno” – poručio je “Psihopata”.

Veliki intervju “Psihopate” za FS: Jelčić je precjenjen, šlepa se uz Conora, a bit će moja kučkica!

Jelčića smo uhvatili na povratku s Islanda gdje je nekoliko tjedana spremao svog klupskog kolegu Gunnara Nelsona za “main event” skorašnje UFC priredbe u Glasgowu. Idealna je to prilika da nam Jelčić prenese utiske s Islanda i odgovori na prozivke Bakočevića.

Vratio si se s Islanda gdje si nekoliko tjedana spremao Gunnara Nelsona za vrlo bitan meč 15.7. Kakvi su dojmovi?

“Dojmovi su odlični, Gunnar, njegov otac Halli i njihova obitelj te čitavi tim su nas tretiralu kao svoje i ugostili su nas na najbolji mogući način. Odlični treninzi, smjestaj, hrana… Imali smo apsolutno sve sto smo trebali.”

Kako ocjenjuješ Gunnarovu spremu u odnosu na njegovu uobičajenu formu?

“Jako dobro. Gunni je spreman za pet rundi pakla, ali mislim da će borbu završiti prekidom. Ili nokautom ili nekim submissionom. Vidjet ćemo.”

Pretpostavljamo da i ti imaš mnogo koristi od ovakvih priprema. Koji su najveći benefiti?

“Imam naravno. Moj plan je i bio da ovo ljeto odem na Island tako da kada me Halli pozvao da pomognem Gunniju, nisam previše razmišljao. Tamo su bili borci poput UFC i TUF 22 veterana Abners Lloverasa, koji je i uspješan amaterski i profi boksač. Tu je bio i Matthew Miller – kanadski olimpijski hrvač. Te hrpa drugih odličnih boraca iz Mjolnira. Jako sam puno napredovao ove pripreme i jako sam zahvalan svima na ovoj prilici.”

Hoćeš li i sam biti u kutu Nelsonu u Škotskoj?

“Neću nazalost ići u Škotsku ovaj put. Imam planove i ciljeve za ostvariti i nažalost financijski dio mi onemogućava odlazak u Glasgow.”

Dolaziš li u Hrvatsku preko ljeta, odnosno slijedi li odmor ili ostaješ u Dublinu?

“Još uvijek ne znam. Vrlo vjerojatno ću ljeto provest u Dublinu, ali postoji i mogućnost da dođem na kratko u Hrvatsku. Trenutno imam puno stvari za realizirati od kojih su mi neke krucijalne za život tak da nazalost nemam previse slobodnog vremena.”

Dojam je da u posljednje vrijeme svi žele meč s tobom… Soldić, pa sada Bakočević? Kako to komentiraš?

“Radim dobre stvari za sebe i za ljude oko mene, to mi je najbitnije. Uvijek će se naći neki klaun koji je željan pažnje. Svi znaju koga trebaju zvat i gdje trebaju potpisat ugovor.”

Vaso je rekao da imate neki osobni problem i da je to razlog zbog kojeg želi meč s tobom.  Jel taj problem za javnost ili nemaš pojma o čemu priča?

“Razlog je taj da me prozvao prije par godina jer je čuo da se priča kako me se boji. Pisao je kako me poštuje i sva ta sranja, a svi znamo da je on jedan mali lažni beskičmenjak koji glumi nešto što nije. To se vidi i u njegovim mečevima. Ja sam odgovorio da me poštedi tih sranja o poštovanju jer me upravo prozvao i da potpiše ugovor za borbu. Kad me vidio uživo naravno da nije napravio ništa, niti prije, niti poslije borbe Gluhak vs. Džakić. Imao je prilika koliko je htio, ali ne može se više niti očekivati od takve pičke.”

Kako uopće gledaš na potencijalni meč protiv Psihopate? Je li ti zanimljiv?

“Kao i svaki moj meč, ne vidim razliku u nikome. On je klaun koji ima hrpu razloga uvijek spremnih kao izgovor zašto je izgubio meč. Jednom je to jetra, drugi put su kile, treći put je kategorij, pa suci… Uvijek će naći neki razlog zašto je izgubio. Tako bi bilo i nakon meča sa mnom. To je realno stanje stvari. On je mala pičkica koja ne voli batine, a voli odustati.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI