Jelčić i Girtz odradili vaganje pred sutrašnju Bellator 190 borbu (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.12.2017 20:52h Autor:

Brandon Girtz i Luka Jelčić (Bellator)

Luka Jelčić bio je 150 grama lakši od Brandona Girtza na vaganju za sutrašnji Bellator 190 event u Torinu. Svi sudionici i sudionice glavnog programu su uspješno zadovoljili potrebnu kilažu.

Jelčić je ponovno radio veliki “weight cut”, no već ranije je dokazao kako on takvo što odrađuje bez problema, uz kvalitetnu disciplinu i dobru suradnju s nutricionistima. Luka je inače 12 centimetara viši od svog protivnika, Brandona Girtza te će sigurno pokušati to iskoristiti. Nakon vaganja je izgleda podosta ispijeno, no iskustvo nam govori kako će Luka sutra biti u sjajnoj formi, odnosno da će snaga i brzina biti na potrebnoj razini.

U glavnoj borbi eventa nastupa prvak srednje kategorije, Rafael Carvalho, koji svoj pojas brani na tuđem terenu, odnosno pojas prvaka napada najbolji talijanski MMA borac, Alessio Sakara. Osim spomenutih boraca, veliku pažnju na ovom programu uzima i duel ženske muha kategorije, između jedne od najtalentiranijih borkinja svijeta, Alejandra Jare i trofejne kickboksačice, Lene Ovchynnikove.

Bellator 190 – Rezultati vaganja (u lbs)

Rafael Carvalho (184.6) vs. Alessio Sakara (184.2)
Brandon Girtz (156) vs. Luka Jelcic (155.6)
Alejandra Lara (125) vs. Lena Ovchynnikova (124.4)
Carlos Miranda (156) vs. Mihail Nica (155.6)
Gregory Babene (185.2) vs. Tony Zanko (185)

Winning everyday. 💀 #thehitman #teamhitman #proud #croatian

Objavu dijeli Ivana Filipi (@ivanafilipi)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI