Jedna od najljepših Hrvatica postaje Glory ring djevojka! (FOTO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 03.03.2014 22:10h Autor:

Melita Fabečić

Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić postat će ring djevojka na borilačkom spektaklu Glory 14 Zagreb na kojem će nastupiti Mirko "Cro Cop" Filipović.

Jedna od najljepših Hrvatica spremna je za ulazak u ring.

"Pogledala sam snimke s prethodnih borbi i vjerujem da ću se u ringu dobro snaći. Nikada nisam radila ništa slično, no svako me novo iskustvo veseli. Borilački mi se sportovi sviđaju. Dečki i cure koji se bave ovom vrstom sporta jako su disciplinirani i odgovorni", pohvalila je Melita borce.

"U posljednje vrijeme sve je više svjetski poznatih top modela koji prakticiraju borilačke sportove. Među njima su i zaštitna lica Victoria's Secreta", kazala je Melita Fabečić čiju ljepotu modni stručnjaci uspoređuju s onom slavnih 'anđelica'. Kako bi si lakše otvorila vrata inozemne karijere, trenutačno uči talijanski jezik, polaže vozački ispit i priprema se za studij na ZŠEM-u.

"U meču protiv Remyja Bonjaskog navijat ću za Mirka Filipovića. Fascinantna mi je njegova ustrajnost", otkrila je hrvatska Miss Universe uoči kick boks spektakla koji će se u Areni Zagreb održati u subotu 8. ožujka, izvještava RTL televizija, a prenose i brojni ostali mediji u Hrvatskoj i regiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI