Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jedan od prvih hrvatskih MMA boraca Ivan Brguljan želi ponovno u ring! | Fight Site

Jedan od prvih hrvatskih MMA boraca Ivan Brguljan želi ponovno u ring!

Vijesti iz regije 24.09.2014 21:08h Autor:

prof. dr. Volarević - Brguljan - Kranjčec

Hrvatska MMA scena može se pohvaliti vrlo dugom poviješću. Upravo u našoj državi održale su se prve borbe u široj regiji po pravilima koja su danas vrlo slična modernom MMA sportu, a jedno od poznatijih imena iz tog razdoblja otprije 15-ak godina definitivno je Ivan Brguljan.

Opatijski borac tijekom svoje bogate MMA karijere odradio je čak oko 40 profesionalnih mečeva, a u ringu se nalazio i s danas nekim iznimno opasnim borcima kao što je aktualni UFC-ovac Igor Pokrajac i bivši UFC-ovac Bugarin Jordan Radev koji trenutno ima skor 23-5. Od njih je izgubio tek odlukom sudaca nakon odrađenih svih rundi.

Pred kraj karijere je nažalost zaredao s porazima i tako si jednim dijelom pokvario skor, ali nakon višegodišnje pauze s treniranjem Brguljan je početkom ove godine ponovno počeo rekreativno trenirati u dvorani Opatija Fight Cluba te se neočekivano pojavila ponovno želja za borbom.

"Dolazio sam povremeno na treninge u OFC kako bih se lagano vratio u formu, nije bilo tad nikakvog razmišljanja o eventualnom povratku u ring, ali želja za borbom ipak se ponovno pojavila. Već neko vrijeme razgovaram s trenerom Mladenom Kranjčecom kako bih volio odraditi još barem jednu profesionalnu borbu u svojoj karijeri, a to bi se moglo i ostvariti krajem ove ili početkom iduće godine", rekao je Brguljan koji je posebno opasan u parteru zahvaljujući 20-godišnjem judaškom isksutvu, pa povremeno pomaže i Stipi Bekavcu u pripremama za mečeve.

Hoće li zaista doći do novog nastupa Brguljana upitali smo i OFC-ovog trenera. "Svi koji poznaju Brguljana znaju da je on iznimno srčan borac. U svojim najboljim danima bio je spreman ući u ring s bilo kime bez obzira na njegov rejting, pa me ne bi čudilo i da se odluči na još jednu borbu u svojoj karijeri. Ja ću mu definitivno pružiti podršku ukoliko se zaista odluči na to, kao jedan od pionira MMA scene u Hrvata ima moje poštovanje", rekao nam je Kranjčec koji je dodao i da će u pripremama pomoći prof. dr. Siniša Volarević.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI