Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Je li moguće da je Cro Cop zaista (bio) dopingiran? | Fight Site

Je li moguće da je Cro Cop zaista (bio) dopingiran?

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 08.01.2013 11:32h Autor:

Mirko Filipović u Japanu

Posljednja 24 sata jedna od najaktualnijih tema u regionalnom borilačkom svijetu je navodna optužba Denisa Stojnića da je najbolji hrvatski borac svih vremena tijekom nekih od svojih najvećih uspjeha u karijeri bio dopingiran.

To je ujedno označio kao i jedan od važnijih razloga zbog čega Cro Cop nije postigao veći uspjeh u UFC-u s obzirom da je tamo morao biti "čist" zbog strogih kontrola. 

"Ja sam čist jer čekam poziv i od UFC-a, a tamo se ne može proći kao u Japanu. Za Mirka nisam siguran da je čist jer u UFC-u je gubio borbe, tamo gdje moraš biti čist", rekao je Stojnić u razgovoru za portal borba.ba, a već iste večeri je u ekskluzivnom razgovoru za Fight Site odlučio demantirati takvu svoju izjavu.

"Nije istina da sam ikada rekao da Mirko Filipović koristi steroide. Na pitanje o tome rekao sam da mislim da je to glupo pitanje, jer ja to ne mogu znati. Samo on to može znati. Ružno je da neki portali objavljuju laži. Ja nisam tako odgojen. Cro Cop je legenda i ne bih ga blatio i njegovu karijeru pričom o steroidima. On je ponajbolji ambasador Hrvatske u svijetu. Nisam to nikad rekao", izjavio je najbolji bosansko-hercegovački MMA borac za Fight Site.

Je li zaista optužio Mirka za doping ili ne, znaju samo on i novinar portala borba.ba koji ga je intervjuirao, ali nema sumnje kako je ovo tema o kojoj će se još dosta pričati. U najnovijoj anketi zanima nas vaše mišljenje o cijeloj situaciji…

[anketa=40]

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI