Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Janičić prozvao Vasu, “Joker” Ilić mu poručio: “Odvratan si lik, dođi da te naučim poštovanju!” | Fight Site

Janičić prozvao Vasu, “Joker” Ilić mu poručio: “Odvratan si lik, dođi da te naučim poštovanju!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.05.2018 19:23h Autor:

Aleksandar Ilić, Miloš Janičić i Vaso Bakočević

Aleksandru Iliću nije se svidjelo prozivanje Vase Bakočevića od strane njegovog sunarodnjaka Miloša Janičića te je odlučio on prozvati njega. I nije se libio iznijeti svoje mišljenje o njemu.

21-godišnji Crnogorac nastupio je na nedavnom Megdan FC eventu, gdje je slavio u borbi protiv Marka Radakovića, čime je svoj skor doveo na devet pobjeda i dva poraza. Bila je to borba gdje je dvije runde gubio, da bi iskoristio Radakovićev pad u trećoj rundi te je slavio prekidom. Budući da je u najavi borbe Radaković govorio za sebe da je Premier liga, a Janičić nivo ispod, mladi Crnogorac je prišao Radakoviću odmah po završetku borbe te mu je nabacio komentar upravo na taj račun. Takvo se ponašanje nikako nije svidjelo Radakovićevim timskim kolegama, Aleksandru Iliću i Vasi Bakočeviću.

Ipak, reakcije nije bilo sve dok se danas nije pojavio Janičićev interview u kojem je prokomentirao Bakočevića i daleko od toga da su tu bile neke birane riječi. Ukratko, može se reći da nema niti približno dobro mišljenje o svom sunarodnjaku. Štoviše, iznio je želju da se bori protiv njega.

“Volio bih odraditi meč protiv Vase, jer on nije ekskluzivno vezan ugovorom s Bellatorom. No, on taj meč neće prihvatiti jer ima jako male šanse doći do pobjede. Osim toga, zna da bi u slučaju poraza, a izgubio bi sigurno, to značilo njegovu mirovinu.  Reći ću vam nešto, Vaso je za svoje glupiranje u KSW-u dobio 1000 ili 1500 eura. On vam je onaj majmun kojem date bananu i radi ono što mu kažete. Jako je plitak i ograničen lik te ga ovim putem izazivam na borbu”, rekao je Miloš, koji je najavio kako već idućeg mjeseca ima iduću borbu, na MFC 7 eventu u Baru.

Bakočević na to nije za sada nije reagirao, no reagirao je Aleksandar Ilić, jedan od najboljih regionalnih boraca do 84 kilograma te također Megdan prvak te kategorije. On se Janičiću obratio putem Facebook statusa, gdje je također podijelio video spomenutog interviewa.

“Dugo se na našoj MMA sceni nije pojavio ovako odvratan lik. Dobar je borac, srčan, hrabar i tvrd. Ali, spominje Vasu po pravilu sjaši Kurta da uzjaši Murta, odnosno u ovom slučaju bi to bio on. Sve za preglede i neke pratitelje. Razumijem da te prati 500 do 1000 ljudi i vrijeme je da se to nekako naplati. Vaso je logičan izbor, no on je otišao u Bellator pa sam ti ja ovdje.
Pošto su svi dobijali kante i nabijali skorove, daj vidi sa svojim trenerom je li bi odradio borbu protiv nekoga s dobrim skorom, kako ti sam kažeš, da se preko njega probiješ na sceni i dođeš u UFC ili Bellator. Volio bih probati boriti se protiv tebe, jer si zreo borac, a nikad nisi zapravo radio 77 kilograma, nego +80, dok si u 84 kilograma tukao ljude od 45 godina. Iste te si ponižavao i cijeli se meč nesportski ponašao. Ja ti nudim izazov, možemo se boriti već na Megdanu u Banjaluci. Svakako bi to bila dobra borba, a ja bih ti pokazao da nisi čovjek, jer ne znaš pružiti ruku. Ovaj sport će ti tada pokazati što znači biti skroman i naučiti ću te poštovanju, kako u porazu, tako i u pobjedi.”

U svakom slučaju biti će zanimljivo vidjeti kako će se dalje odviti ova situacija, iako ne znamo koliko je realna borba Janičića i Ilića. Ipak bi Janičić bio prisiljen doći iz niže kategorije i boriti se protiv jednog od krupnijih boraca srednje kategorije u regiji, odnosno protiv borca koji skida podosta težine da bi mogao nastupati do 84 kilograma. U svakom slučaju, stvaranje rivaliteta svakako je dobro za napredak regionalne MMA scene, koja je u posljednjih godinu dana doživjela pravi “boom” svoje vrste.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI