James Agathe: Priliku za ovaj kamp u Sloveniji nisam smio propustiti

Vijesti iz regije 08.07.2014 20:31h Autor:

James Agathe

Kao što već pisali, svjetski WAKO prvak James Agathe, dolazi na trening kamp u Sloveniju, u trajanju od tri mjeseca. Agathe je objasnio zašto se na to odlučio, a ponešto je rekao i njegov novi trener Andrej Žveglič.

10. srpnja će se James Agathe upustiti u novu životnu avanturu. Nakon što je osvojio brojne medalje na afričkim natjecanje te bio višestruki WAKO prvak, vrijeme je za novi korak. Na tri mjeseca otići će u Sloveniju, gdje će trenirati u Ljubljani u Muay Thai Khun Kao timu trenera Andreja Žvegliča, koji je rekao:

"James Agathe nema više ništa za dokazivati na svjetskim prvenstvima i sličnim natjecanjima. Vrijeme je da napravi korak više i to u profesionalnom smislu. Da bi našao svoje mjesto na najvišoj razini treba mu pravi trening, a ja sam tu da mu to ponudim. No, bit će tu potrebno jako puno rada i truda."

Agathe je također sretan zbog ove prilike i vjeruje kako bi mogao doći do FFC-a, a nakon i do Glorya. On je rekao: "Nakon razgovora s mojim nacionalnim trenerom, Judexom Jeannotom odlučio sam otići odraditi ovaj trening kamp i trenirati s jednim od najboljih muay thai trenera. Sparingom s najboljim borcima stvoriti će mi se prilika da se dokažem na globalnoj razini, ovo nisam smio propustiti."

Još nismo upoznati s time da li je bilo kakvih kontakata između Agathea i FFC-a, no vjerujemo kako naša najbolja organizacija neće propustiti priliku angažirati ovako trofejnog borca, posebno ako se u obzir uzme činjenica da on sam ima veliku želju za nastup u FFC-u.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI