Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Jakopic odlazi u Beograd na noge Džakiću po "osvetu"! | Fight Site

Jakopic odlazi u Beograd na noge Džakiću po "osvetu"!

Vijesti iz regije 13.11.2012 16:09h Autor:

Ivica Jakopic (desno)

Beograd će za malo manje od mjesec dana biti domaćin vrlo zanimljive borilačke priredbe Supreme FC na kojoj nastupa i nekoliko hrvatskih boraca, a posljednji koji je dogovorio meč na premijernoj priredbi te organizacije je Ivica Jakopic.

Borac MMA kluba iz Svetog Ivana Zeline odlučio je prihvatiti iznimno težak izazov te će se u ringu naći s nimalo bezazlenim Dušanom Džakićem, koji je u svojoj karijeri odradio 20 MMA mečeva te pritom ostvario 13 pobjeda i sedam poraza.

Hrvatski MMA fanovi najviše ga se sjećaju po prošlogodišnjoj borbi protiv Zagrepčanina Ivice Džebića kada ga je onesvijestio te navodno pljunuo nakon toga, iako se kasnije na snimci utvrdilo da to nije bio slučaj. Bila je to vijest koju su prenijeli gotovo svi hrvatski mediji.

Jakopicev trener Dražen Forgač ima veliko povjerenje u svog pulena unatoč dosadašnjem negativnom skoru od četiri pobjede i šest poraza te je uvjeren da njegov borac može do pobjede, iako je svjestan da neće biti nimalo lako, a atmosfera u dvorani zasigurno će biti vrlo napeta. Najavljuje se da će Jakopic pokušati "osvetiti" Džebića.

Jakopic i Džakić već su se borili, njihov susret dogodio se priredbi Noć vukova prije tri godine također u Srbiji, a to je ujedno bila Jakopicu i posljednja pobjeda (giljotina) u karijeri. Nakon toga je nanizao tri poraza.

Na Supreme FC-u sudjeluje još nekoliko hrvatskih boraca, a možda najviše vrijedi istaknuti najavljeni vrlo atraktivan okršaj između Nenada Pagonisa i Tonija Milanovića po K-1 pravilima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI