Izvučeni parovi FFC Futures Super Finala!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 16.12.2014 20:12h Autor:

FFC 17 - Super Finale

FFC 17 koji će se ove subote održati u opatijskoj sportskoj dvorani "Marino Cvetković osim dva meča za titulu prvaka te prestiž borbi u kojima nastupaju domaći borci Ivan Stanić i Dorijan Ilić donosi također finalne okršaje u svim kategorijama Futuresa nakon što su kroz godinu održana četiri kvalifikacijska eventa.

Zagrebački ured Fight Channela u utorak poslijepodne bio je domaćin javnom izvlačenju parova FFC Futures Super Finala u kojima će nastupiti 40 boraca koji su tu priliku osigurali svojim ranijim nastupima i pobjedama, a koliko taj nastup borcima znači govori i podatak da je došlo do svega par otkazivanja boraca i to zbog težih ozljeda, pa nema sumnje kako nas očekuju vrhunski mečevi.

Polufinalni okršaji održat će se s početkom u 13 sati, dok glavni večernji dio eventa koji započinje u 20 sati donosi finalne mečeve u svim kategorijama.

Borci će nastupati u odličnoj atmosferi, još u ponedjeljak su rasprodane sve ulaznice za Golden Circle (parter), ali zato se još uvijek mogu kupiti ulaznice za tribinu po cijeni od 70 kuna u sustavu Eventim i na svim kioscima Tiska u cijeloj Hrvatskoj.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI