Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Izlika Pokrajca nakon meča je najgora svih vremena!” | Fight Site

“Izlika Pokrajca nakon meča je najgora svih vremena!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 26.09.2012 08:19h Autor:

Igor Pokrajac

Objava Igora Pokrajca na Twitter profilu nakon meča bila je zaista veliki promašaj, a jedan inozemni medij otišao je dalje od svih sa svojom kritikom.

Hrvatski borac definitivno prolazi kroz teške dane, barem kada je u pitanju njegov imidž među MMA fanovima i medijima koji prate taj najbrže rastući sport na svijetu. Njegov objava na Twitteru u kojoj se požalio da je očekivao protiv Magalhaesa MMA meč, a ne grappling nije naišla na najbolje reakcije.

Osim što su na to prilično kritično, kao što smo jučer već pisali, reagirali neki MMA fanovi te mediji, jedan od njih je ipak otišao najdalje od svih i odgovorio mu malo oštrijim riječima.

Radi se o Bleacher Reportu koji hrvatskog borca nije nimalo štedio. "Shvaćam da poraz u borbi frustrira. On frustrira u bilo kojem sportu. No, shvaća li Pokrajac da je nastupio u MMA meču? MMA borac mora biti educiran na svim područjima tog sporta. Njegova izlika za poraz je neprihvatljiva. To je kao da netko u američkom nogometu kaže da je želio "shootout", pa nisu igrali obranu."

"Borci su uvijek pronalazili razne izlike za svoje poraze i obično su one upravo to – izlike. Fanovi ih najčešće ignoriraju jer su nečuvene. Igorova je vjerojatno najgora svih vremena. Možda bi se trebao vratiti ploči za crtanje i naučiti sve što je potrebno da bi bio MMA borac", napisao je njihov kolumnist Riley Kontek.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI