Živković: Shkodranu se posrećilo u Osijeku, ali svaka mu čast!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.05.2014 15:25h Autor:

Veseli VS Živković

Stevan Živković nedavno je u Osijeku odradio iznimno težak meč protiv iskosnog Shkodrana Veselog, a bio je to ujedno i najteži poraz u njegovoj karijeri ako se uzme u obzir da je srpski borac zadobio prijelom nosa i vilice.

Zbog toga je Živković morao određeno vrijeme provesti i u bolnici, ali ti dani sad su iza njega, uskoro se može vjerojatno očekivati i njegov povratak u ring, a svoje mišljenje o toj borbi otkrio je u opširnijem razgovoru za portal cityofnis.rs.

"Albanac, moram reći to u kickboxing žargonu, me je pogodio na sreću. Ipak, svaka mu čast, bacio se baš onako kako mi učimo na treningu, u pravom trenutku. Poslije 120 mečeva sam prvi put tako izgubio. Po prvi put sam se našo u brojanju. Pošto sam iskusan u ringu, razmišljao sam kako da iskoristim to vrijeme da malo povratim svijest. Pomoć su mi bile i ranije priče s kolegama iz reprezentacije koji su to doživjeli", rekao je Živković te otkrio i da je odbio nekoliko zanimljivih ponuda u posljednje vrijeme.

"Imao sam zaista veliki broj poziva zbog toga što sam pozitivan, atipičan kik boksač, u ringu zanimljiv za publiku, zato što pokazujem srce u ringu. Odbio sam meč za profesionalnog prvaka Europe u Trstu i u Engleskoj za profesionalnog prvaka svijeta. Sve te mečeve sam odbio jer ne želim ući nespreman u ring", izjavio je borac iz Niša.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI