Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Živković se nakon teškog poraza u Osijeku priprema za povratak u ring | Fight Site

Živković se nakon teškog poraza u Osijeku priprema za povratak u ring

Vijesti iz regije 11.09.2014 16:24h Autor:

Stevan Živković

Jedan od najboljih kick boksača nama susjedne Srbije, Stevan Živković, u svojih nekoliko nastupa u FFC-ovom ringu osvojio je velik broj fanova, no u posljednjem nastupu pretrpio je težak poraz.

Austrijsko-albanski borac Shkdoran Veseli nanio mu je nekoliko težih ozljeda tijekom meča u kojem je slavio prekidom, a Živkoviću je bilo potrebno neko vrijeme kako bi se u potpunosti oporavio i vratio ozbiljnijim treninzima i pripremama za nove nastupe.

No, Stevan je u ovoj nešto duljoj pauzi pronašao i dobru stranu… "Pauza mi je s jedne strane pomogla jer sam se sad zaželio kick boksa i treninga. U jednom momentu sam kick boks shvatio kao posao i izgubio sam želju i elan koji sam imao ranije. Sad mi se ta želja vratila kao kad sam počinjao trenirati. Odmorio sam se i psihički i fizički", rekao je u razgovoru za portal cityofnis.rs.

"Pripremam se za meč u prosincu, borit ću se za titulu profesionalnog prvaka Europe u Nišu. Nadam se i pozivu reprezentaciju za nastup na Europskom prvenstvu krajem listopada u Španjolskoj", otkrio je planove za ovu godinu, a nakon toga će uslijediti i novi nastup u FFC-u. "Početkom sljedeće godine ću se vjerojatno odazvati Final Fight Championshipu i sa zadovoljstvom se boriti sa Shkodranom, Fabjanom ili s bilo kojim drugim borcem, jer kao i ranije, tako i sada imam želju da dokažem da sam najbolji u svojoj kategoriji", dodao je Živković.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI