Živković i Fabjan dogovorili revanš!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 21.03.2014 14:03h Autor:

Živković VS Fabjan

FFC-ov event koji se krajem 2013. godine održao u zagrebačkoj Areni ponudio je pravi spektakl, pogotovo kad su se u ringu našli Miran Fabjan i Stevan Živković, koji je kao zamjena uskočio u tu borbu.

Njihov rat tom je prilikom trajao pune tri runde, a svemu je prethodio žestoki "trash-talk" putem društvenim mreža, a vatreno je bilo i na vaganju kad je Fabjan uhvatio Živkovića za vrat. U tom dvoboju na kraju je sudačkom odlukom slavio Živković, a nakon toga se između njih razvilo pravo rivalstvo.

Iako se i dalje redovno podbadaju, da su pravi sportaši dokazali su i proteklog tjedna u Rusiji kad su oboje imali meč na Tatneft kupu (Živković pobijedio, Fabjan izgubio), a tom prilikom Miran je čak pomogao Stevanu oko bandažiranja.

Sve to privuklo je i talijanske promotore te su odlučili organizirati revanš na Gorizia Fight Nightu koji će se održati 24. svibnja u Italiji.

Nema sumnje kako će mnogi borilački fanovi iz naše regije s velikim nestrpljenjem čekati njihov ponovni susret u ringu za koji su svi uvjereni da će još jednom ponuditi pravi vatromet udaraca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI