Ivica Trušček ugovorio borbu u Japanu: Djed Mraz ipak postoji!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 25.06.2018 19:37h Autor:

Ivica Trušček

Iako je nakon velike pobjede u Engleskoj Ivica Trušček izjavio kako će odmarati do kraja ljeta, pojavila mu se ponuda koju nije mogao odbiti te će već idućeg mjeseca ponovno u borbu. I to nigdje drugdje nego u Japanu.

Ivica je ove godine nastupio već četiri puta te je slavio u tim svim okršajima. Posebno je vrijedna pobjeda protiv Colina Fletchera od prije dva tjedna, koju je ostvario na njegovom domaćem terenu u Engleskoj. Tada je Ivica sam sebi obećao odmor, no kada dođe prilika za ispunjenje dječačkog sna, teško je istu ne prihvatiti.

“Djed Mraz ipak postoji. Za mjesec dana u Tokiu, Hiroki Kishino će dobiti prigorsku šaku u facu. Četiri pobjede, tri prekida, dva nokauta i jedno gušenje ove godine urodili su plodom, tj. ostvarenjem sna svakog manijaka koji je ikad navukao male rukavice. Hvala do groba Orsat Zovko i Ante Jurić, malo dijete u meni ste usrećili više nego možete zamisliti”, napisao je Ivica na svom Facebook profilu, čime je usrećio i sve one koji pozorno prate njegovu karijeru.

O samom eventu nije ništa rekao, jedino je slikom naglasio kako je u pitanju 21. srpnja. Što se tiče navedenog protivnika, na stranicama specijaliziranim na praćenje MMA karijera (Sherdog, Tapology) možemo vidjeti kako je riječ o borcu lake i velter kategorije, čiji profesionalni skor iznosi baš i ne impresivnih 4-8-1. Ipak, trenutno je unutar niza od tri pobjede, od čega su dvije u poznatoj japanskoj promociji DEEP. Za sada ne znamo hoće li i ova borba biti u toj promociji.

U svakom slučaju, čestitamo Ivici na ispunjenju sna, a želimo mu da u Japanu odradi borbu koja će mu osigurati još pokoji nastup u domovini legendarnog Pridea, gdje se borce uvijek cijenilo na poseban način. I što se tiče poštovanja od strane organizatora i publike, ali i što se tiče financijskog dijela ovog čime se bave.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI