Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ivica Trušček savladao Drmonjiča: “Sreća prati budale!” | Fight Site

Ivica Trušček savladao Drmonjiča: “Sreća prati budale!”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.05.2018 10:44h Autor:

Ivica Trušček

Ivica Trušček uspješno se vratio u slovenski WFC, promociju gdje je ostvario najbolje rezultate dosadašnje karijere. Sudačkom odlukom nakon tri runde savladao je domaćeg borca, Marka Drmonjiča.

Trušček je ovu borbu prihvatio u srednjoj kategoriji te nije uspio “dogurati” do granice kategorije, tako da je protiv sebe imao težeg protivnika te je više puta naglasio kako će na to morati pronaći odgovor. I uspio ga je pronaći kroz taktički pristup i kvalitetno korištenje svog najjačeg udarca. Nešto više o samoj borbi objasnio je sam Trušček, kroz svoj Facebook status.

“Sreća i dalje prati budale. Nekako sam uspio izbjeći nokaut i izdržati jebeno jake low kickove te se dočepati pobjede odlukom sudaca.  1000 jabova, tj. prednjih direkata, mog omiljenog i najboljeg udarca, to mi je donijelo pobjedu. Marko udara kao konj i ne znam kako sam, osim srećom i odličnim savjetima Forgija i Drobca, uspio ostati na nogama”, napisao je Ivica.

Ivica je ovu borbu prihvatio unatoč tome što ga čeka borba u Engleskoj, gdje će se za tri tjedna boriti protiv Colina Fletchera. Uspio je ostati bez ozbiljnijih ozljeda te će stići oporaviti i pripremiti se za borbu protiv bivšeg UFC borca. Također je najavio kako će se u prosincu ponovno boriti u WFC-u, gdje mu je krajnji cilj doći do pojasa kojeg je svojevremeno imao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI