Ivica Trušček: Radije bih da naši danas pobijede nego ja idući tjedan u Japanu!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.07.2018 12:23h Autor:

Ivica Trušček

Koliko je uspjeh nogometne reprezentacije Hrvatske ušao u sve pore javnog i sportskog života u državi najbolje svjedoći status jednog od najboljih hrvatskih MMA boraca Ivice Truščeka. Čovjeka koji inače niti ne prati nogomet.

Sudionici u borilačkim sportovima u velikom broju nemaju baš visoko mišljenje o nogometašima, posebno o njihovom ponašanju na terenu, najčešće u slučaju “valjanja” kod prekršaja i kod sličnih situacija. Veliki broj njih zapravo niti ne prati nogomet nego su fokusirani na svoj sport, no i kod takvih nije mogla izostati ova ludnica koju Hrvatska proživljava već mjesec dana.

Jedan od tih koje je uhvatila groznice je i Ivica Trušček, koji se priprema za borbu koju će idući tjedan odraditi u Japanu. Tamo će na neki način doživjeti svoj san, jer je Japan zapravo jedna od rijetkih zemalja u kojoj postoji razvijenija MMA scena, a da se Trušček nije borio u njoj. No, čak je došlo do toga da bi on svoju potencijalnu pobjedu bio spreman mijenjati za uspjeh “Vatrenih”.

“Neznam koji mi je kurac, jer obično ni ne pratim nogomet, ali radije bi da naši pobjede sutra nego ja drugu subotu u Japanu. Vjerojatno sam sebični kreten pa kad dobivaju, onda smo to MI, a kad gube onda su ONI, ali su mi postali posebno dragi svi ti dečki i trener, i “osjećam” da su dobri ljudi, pravi sportaši i heroji neovisno o rezultatu protiv Francuza…”, napisao je Terror na svom Facebook profilu.

I uistinu, danas od 17 sati ćemo svi biti pred ekranima. Osim naravno onih par tisuća sretnika. Ti će biti u Rusiji te će izravno popratiti ulazak Hrvatske u sportsku povijest. Jer, ova generacija je svoje mjesto tamo osigurala, neovisno o tome kako će završizi današnji finalni ogled.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI