Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ivica Trušček pred japanski nastup: Milost ne tražim niti dajem, tako me baba naučila! | Fight Site

Ivica Trušček pred japanski nastup: Milost ne tražim niti dajem, tako me baba naučila!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 20.07.2018 20:32h Autor:

Ivica Trušček

Ivici Trušček sutra će ostvariti svoj san, odnosno ono što je on tako nazvao. Nastupiti će u Japanu gdje ga čeka domaći borac Hiroki Kishino. No, samim nastupom se Ivica neće zadovoljiti. Ide po pobjedu koja mu može puno toga dobrog donijeti.

Kao što možete vidjeti na gore podijeljenom linku, Ivica nastupa na eventu promocije Rings i to u sunaslovnoj borbi. Ovo mu je prvi dolazak u Japan, a čim je došao doživio je neke vrlo zanimljive stvari o kojima nam je iznio dojmove. Prije svega o svojim japanskim domaćinima.

“Paaa, čudni su haha. Vaga ne samo da je na dan borbe, nego sam par sati prije borbe, što je loše po mene, iako skidam samo tri kilograma. No, svakako ću tijekom borbe biti dehidriran, a to ubija maksimalnu brzinu, a pogotovo izdržljivost. Japanci su naravno pedantni, točni i ponizni, a to je ono što mi se sviđa, pogotovo u usporedbi s većinom drugih organizacija gdje sam nastupao, gdje skoro nikada ne bude onako kako je planirano. Žao mi je što odmah ujutro nakon borbe putujemo kući pa neću imati vremena za razgledavanje što mi je žao, jer je grad ogroman, a pitanje hoću li se ikad više vratiti ovamo”, prvi su Ivicini dojmovi koje nam je iznio.

Što se tiče borbe i onoga što misli odraditi u njoj, Ivica je rekao:

“Najgore od svega mi je let od Pariza u trajanju od 12 sati, koji me psihički i fizički ubija, ali bez toga se ne može. Od borbe očekujem da napokon ja budem taj koji je veći i jači te se neću sramiti to iskoristiti. Znači klinč, hrvanje, rušenje i prekid ground n’ poundu, a može i gušenje ako bude neoprezan u ustajanju. Milost ne tražim niti je dajem, tako mi je barem baba uvijek govorila. Ovo mi je tek druga borba u karijeri gdje nemamo plaćen hranu pa mi ova vaga dobro dođe, inače bih i ja bio tužan kao moj trener Forgi”, rekao je.

Na istom eventu i to u glavnoj borbi nastupa Duško Todorović, kojeg je Ivica ovim putem upoznao.

“Malo sam bolje upoznao Duška i njegovog trenera Jovu, u pitanju su pravi sportaši i dobri ljudi.”

Event se održava sutra u jutarnjim satima, a Fight Site će se potruditi obavijestiti o rezultatima što je prije moguće.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI