Ivica Trušček postao sudionik Big Brothera!

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 18.04.2016 00:13h Autor:

Ivica Trušček (foto: RTL.hr)

Izuzetno popularni hrvatski MMA borac, Ivica Trušček, uputio se na zanimljivo avanturu. Naime, postao je sudionik showa “Big Brother”.

Nakon što je sudjelovao na zagrebačkom UFC eventu, kao pratnja svom prijatelju i bivšem protivniku, Nicolasu Dalbyu, Ivica Trušček krenuo je u novi životni izazov te je postao sudionik showa Big Brother.

Truškeč je danas ušao u kuću, gdje je počeo show, a pokušat će unutar njega provesti 50 dana te osvojiti 300.00 kuna, koliko iznosi glavna nagrada. Unutar showa, Ivicu su opisali ovako:

“Ivica Trušček rođen je u Koprivnici, a već kao dijete maštao je o tome da postane borac, a to mu se ostvarilo pa je tako postao MMA borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora. U Big Brother, priznaje, prijavio se zbog novaca jer, kako kaže, mora podmiriti dugove. Za osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare navodi da će šutjeti najviše od svih, a u Kući će mu najviše nedostajati njegova djeca.”

Ivici želimo puno sreće i neka ostane što više te kvalitetno promovira sport kojim se bavi. Nema sumnje kako bi se Ivica, kao vrlo jednostavna, iskrena i draga osoba treba svidjeti publiku, a ukoliko dobije fanovi, to može biti samo dobro za ovaj sport.

Sretno Ivice, uzmi im tu lovu!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI