Ivica Trušček nakon pobjede u Engleskoj: “Domaćini su bili fini, a ja sam ih zajebao kad sam pobijedio”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 11.06.2018 17:44h Autor:

Ivica Trušček i ekipa iz kuta

Ivica Trušček otkrio je nešto o svojoj velikoj pobjedi koju je ostvario u Engleskoj, na eventu promocije Made 4 The Cage. Pohvalio je domaćine i protivnika, ali misli da nije sve na kraju bilo onako kako su oni željeli, odnosno da im je svojom pobjedom pokvario planove.

U subotu je Ivica Trušček apsolutno razveselio sve koji ga poznaju ili koji samo prate njegovu MMA karijeru. U Englesku je otputovao sam, bez ijednog člana svog tima, bez ikoga poznatog tko bi mu bio u kutu, da bi u glavnoj borbi eventa promocije Made 4 The Cage savladao domaću zvijezdu, Colina Fletchera. U pitanju je bivši UFC borac i finalist Ultimate Fightera, a Ivica je protiv njega apsolutno dominirao, prije nego ga je završio giljotinom u drugoj rundi. Mi smo ga pitali kakav je zapravo bilo cjelokupni dojam puta u Englesku i borbe te pobjede protiv domaćeg borca.

“Englezi su uvijek dobri domaćini i u svakom su slučaju pristojni. Ako te netko u dućanu samo dodirne, odmah ti se ispričava, a nije da ja izgledam nešto opasno pa da je to razlog. Ljudi iz organizacije su mi bili na raspolaganju i dobio sam sve što sam ih zamolio. Zajebali su me za kut tj. trenera pa nisam mogao platiti Forgiju ili Stipi da idu sa mnom. Naravno, iako su pristojni, njima nije bitno hoću li ja pobijediti ili izgubiti. Zapravo, nadaju se ovom drugom i znaju da ću ja s trenerima imati više šanse za pobjedu. Ja sam pristojan kao i oni, ali ću zgaziti svog protivnika ukoliko budem mogao, baš kao i on mene. E sad, ako sam ja već došao tamo, što im je zapravo jedino bitno, neće ići u trošak dovođenja trenera ako baš ne moraju, s tim da bi time još platili potencijalno kiselu atmosferu u dvorani nakon moje pobjede. To se ipak na moju sreću i dogodilo, a za neke nesportske poteze, ne bi ih napravili jer ipak imaju obraza”, rekao je Terror, koji je ovim trijumfom ostvario četvrtu pobjedu u četiri nastupa 2018. godine.

Ivicu su na kraju u kutu bila dvojica Engleza koje možete vidjeti na slici ovog članka. To su Brian Adams i Cameron Hardy. U pitanju su momci koje je tamo upoznao i sprijateljio se s njima, a Hardy se također borio i pobijedio. U pitanju je 21-godišnji momak za kojeg je Ivica rekao da bi trebali zapamtiti ime, odnosno predviđa mu vrlo uspješnu MMA karijeru. Ivica ih je zamolio da mu budu u kutu, a oni su to prihvatili te im je čak bilo vrlo drago zbog toga. Ivica je dodao i jednu anegdotu.

“Nakon borbe sam ih pitao jesu li mi što vikali, jer ja ih nisam apsolutno ništa čuo. Oni su rekli da su mi nešto govorili cijelo vrijeme te da sam radio upravo to pa su mislili da ih slušam”, ispričao je simpatičan događaj.

Zanimljivo je svakako bilo čuti mišljenje o tome je li Fletcher najveće ime koje je Ivica do sada savladao, odnosno je li mu ovo najveća pobjeda u dosadašnjoj karijeri.

“Ako gledaš koga sam zapravo pobijedio, a ne samo dobro se borio, onda možda i da, ali on sigurno nije najbolji s kim sam dijelio kavez i krv. Po imenu da, on je poznat, tetoviran do očiju i zanimljiv široj javnosti, što me na kraju krajeva i stavilo na naslovnicu 24 sata. Ali, pobjeđivao sam ja i bolje borce od njega, ali ne toliko poznate. Ovo je još daleko od pravog sporta, to je u najbolju ruku pola sport, a pola show biznis i nažalost ili na sreću, jedno bez drugog za sada ne ide. Ako organizator mora zaraditi novce da bi sve to i ostvario, onda mu je u interesu da se bore poznati, a ne nužno i najbolji borci koje može platiti. Svjestan sam ja toga i razumijem igru, što ne znači da mi se isto i sviđa. Da ja sam organiziram, jednako bih napravio. Svi znaju zašto je CM Punk bio dio PPV eventa, a Alistair Overeem uvodnih borbi. Svima je sve jasno i vjerojatno bi svi postupili onako kako smatraju ispravnim, osim ako nisu uložili svoje novce u to.”

O borbi je nešto sam otkrio statusom na Facebooku, gdje je opisati svoje viđenje onoga što mu se dogodilo u kavezu.

“Pobijedio sam, iako su me doveli na kao janjca na klanje, u planu da ću izgubiti od domaćeg heroja čiji je ulazak u kavez trajao duže od borbe. U prvih par sekundi dobio sam nekoliko jačih udaraca u glavu i par kickova, ali to je bilo sve. Pogađao sam prednje direkte, imao sam dva rušenja, posjeo sam ga na guzicu zadnjim direktom, da bi početkom druge runde uhvatio giljotinu i natjerao ga na predaju. Inače gubim u ovakvim situacijama, kad nemam trenera, a sad ne samo da sam bio dobar, nego sam dominirao cijelu borbu pa sam posebno sretan da je napokon sve došlo na moju stranu.”

Još je za naš portal dodao nešto o tome kakve su šanse da se vrati u ovu promociju, inače jednu od ozbiljnijih manjih promocija u Velikoj Britaniji.

 “Kada te zovu na klanje, a ti ih zajebeš i pobijediš, zapravo si sam zatvoriš vrata te organizacije. Šef tamo mi je rekao da ćemo se čuti, ali ja u to ne vjerujem. Negdje se zajebeš ako pobijediš, a drugdje ako izgubiš. Ja naravno zajebem dvostruko pa pobijedim na krivom mjestu hahahaha”, završio je Ivica, koji će sada proslaviti ovu pobjedu te odmoriti s obitelji, a najavio je povratak na za sada još neimenovanom eventu koji bi se u rujnu trebao održati u Zagrebu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI