Ivica Trušček: Ova pobjeda te još par vani i želim meč za FFC prvaka

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 15.04.2015 17:16h Autor:

Ivica Trušček je, u svom prepoznatljivom stilu, najavio borbu koja mu slijedi na FFC18 u Ljubljani. Vjeruje u pobjedu, a nakon toga i u priliku osvojiti FFC pojas.

Facebook statusi Ivice Truščeka uvijek su zanimljivo štivo, ponajviše zbog stila, ali i Ivicine nevjerojatne iskrenosti i duhovitosti. Tako je i današnjim, koji je objavio prije polaska za Ljubljanu, gdje ga čeka meč na FFC 18 eventu. Ivica je priliku za nastup dobio nakon ozljede Mateja Truhana. Status prenosimo u cijelosti, bez dodatnih ispravaka:

"Odo sutra u Ljubljanu na vagu za FFC.18. U petak je borba protiv mađara Laszla Soltesza. 21 pobjeda, 17 gušenja/poluga i 12 poraza. U zadnje vreme mu i nejde baš, od 10 je izgubil 8, ali većinu u Rusiji gde bi i ja isto prešel, tak da nije za podcjeniti.

Ovo mi bude jubilarni 50-i profi meč, i gde boljeg mjesta od Ljubljane i bolje organizacije od FFCa za “zlatni pir“ u ringu. Dal bum sve od sebe za atraktivan finiš, tak da mi nakon ove i još par pobjeda vani, gazde FFCa napokon daju taj meč za prvaka.

Kao i uvek, fala Profightstore-u , Black Dragon Akademiji, ATT Europe i Mljekari Euromilk."

Ivica je do sad vrlo uspješno nastupao u FFC-u, gdje je upisao četiri pobjede, i to sve četiri prekidom te poraz od Laszla Senyeia.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI