Ivica Trušček: Koji sam ja srećković

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 28.11.2015 11:06h Autor:

Ivica Trušček i treneri

Sa sedmom FFC pobjedom, Ivica Trušček je još jednom potvrdio kako je najuspješniji borac ove organizacije, no to ove pobjede nije lako došao. Sam Ivica je nakon borbe potvrdio da je imao velike sreće te rekao kako su za trijumf zaslužni njegovi treneri.

7-1, uz taj jedini poraz podijeljenom odlukom, od Laszla Szenyeia. To je skor Ivice Truščeka u FFC-u, a blizu je bilo da ne bude tako. Naime, Ivica je, zbog loše serije rezultata izvan FFC-a, čak ostao bez ugovora s hrvatskom organizacijom, no nakon što je ipak dobio priliku, višestruko ju je iskoristio. Što je još bitnije, Ivica je borac kojeg fanovi obožavaju, a jedan od razloga je i njegova nevjerojatna iskrenost. To je potvrdio i nakon borbe protiv Vladislava Kancheva.

"Koji sam ja srećković, nevjerojatno. Bio je ovo zeznut protivnik, koji me gotovo nokautirao u prvoj rundi. Da sam bio u Rusiji, nema nikakve sumnje kako bi ovu borbu izgubio. Zapravo, nisam ju ja niti pobijedio, nego moj genijalni trener Krešo, uz pomoć Sabe i Stipe. Hvala i velike čestitke njima", rekao je Trušček nakon borbe te se zahvalio svom timu iz kuta, Merčepu, Sabi i Todoriću. U nastavku Facebook statusa napisao je:

"Također, hvala svim ATT veprovima u prvom redu te mojim sponzorima, a najviše FFC-u, bez kojih bi sad bio kod kuće i jeo štrukle. Ovako ću tek tek sutra."

Na kraju se još jednom podsjetio svog preminulog prijatelja, čiji je lik nosio i na majici pri ulasku u ring, ali i na proglašenju protivnika. Napisao je: "Vlado, ovo je bilo za tebe!"

Ne sumnjamo kako ćemo vrlo brzo Ivicu ponovno vidjeti u FFC ringu, možda već i na prvom eventu iduće sezone. Jer, Ivica je takav borac, ponude za borbe ne odbija, a ni organizacija vjerojatno nema ništa protiv nastupa ovako popularnog i atraktivnog borca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI