Ivica Perković osvojio WBU pojas teške kategorije

Vijesti iz regije 05.11.2018 07:00h Autor:

Ivica Perković

Ivica Perković (26-34, 21 KO) došao je prošlog vikenda do velike pobjede koja mu j osigurala WBU titulu prvaka u teškoj kategoriji.

“Šibenska Stina” je prekidom nakon druge runde porazio Ozkana Cetinkaye (28-16-2, 21 KO) na priredbi u austrijskom Volkhaus Weizu.

44- godišnjak iz Šibenika umalo je došao do pobjede već u prvo rundi nakon što je snažnim krošeom 4 godine mleđeg protivnika poslao na pod.

“Od prve minute bio sam dominantniji i sve je zamalo završilo već u prvoj rundi, nakon jednog desnog krošea, ali kako je Cetinkaya iskusan borac, kleknuo je na vrijeme i tako dobio na vremenu, pa se ušlo u drugu rundu”, rekao je Perković za šibenski portal.

Borba je otišla u drugu, ali Nijemac turskog porijekla se žalio na ozljedu i po svršetku runde predao meč.

“Nastavio sam i u drugoj s pritiskom, dosta sam dobro držao distancu i niti u jednom trenutku nisam bio ugrožen. Protivnik je nekako izdržao i drugu rundu, ali se nakon toga više nije vratio u ring, predao je meč. Razlog je navodno bila ozljeda na podlaktici, ali mislim da je bio svjestan da će doživjeti nokaut pa se odlučio na taj način završiti borbu”, zaključio je Perković.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI