Ivica Perković u meču večeri u Sarajevu

Vijesti iz regije 19.05.2012 16:09h Autor:

Adnan Redžović VS Ivica Perković

Idućeg mjeseca građani Sarajeva i okolice moći će imati priliku uživati u borilačkoj priredbi koju im organizira Sturm Box Pomotion i KBS Gladijator, a u glavnom meču večeri naći će se i hrvatski boksač.

Nekad iznimno perspektivni hrvatski kickboksač, Ivica Perković, posljednjih godina okrenuo se potpuno profesionalnom boksu. 8. lipnja u Sarajevu u maloj dvorani Skenderije tražit će svoju 18. pobjedu u karijeri protiv Adnana Redžovića.

Radi se o borcu koji je postizao prilično lijepe uspjehe u kickboxingu, u kojem je pobijedio čak i Andersona Silvu, idućeg protivnika Badr Harija na priredbi K-1 Rising u Madridu ovog mjeseca.

No, kad je u pitanju profesionalni boks, Redžović još uvijek ne zna za poraz. Dosad je odradio sedam mečeva te je u svima slavio.

U Sarajevu će osim pet borbi u profesionalnom boksu također biti i održane tri borbe po K-1 pravilima. Kako su nam najavili organizatori, osim Perkovića nastupit će još barem jedan Hrvat, a cijeli popis borbi biti će objavljen za nekoliko dana.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI