Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ivana Habazin od sada sa svjetski poznatim menadžerom, želi revanš s Braekhus | Fight Site

Ivana Habazin od sada sa svjetski poznatim menadžerom, želi revanš s Braekhus

Vijesti iz regije 18.06.2015 12:06h Autor:

Photo: Facebook

Hrvatska profesionalna boksačica Ivana Habazin je izgubila IBF titulu u velter kategoriji od Cecilije Braekhus u rujnu prošle godine. Meč je bi vrlo izjednačen te je otišao do posljednje desete runde. Spomenimo i to da je u tom trenutku Braekhus bila WBC, WBA i WBO prvakinja svijeta. Danas, Ivana Habazin želi revanš te je kako bi se približila tom cilju potpisala ugovor s američkim boksačkim menadžerom Eddijem Montalvom.

"Želim toliko taj revanš, želim ga koliko želim i zrak koji dišem. Cecilia je najbolja na svijetu i ne samo da bi mi bila čast boriti se protiv nje još jednom, nego bi ovaj put dovršila njezinu dominaciju. Ovaj put sam ja ta koja moli Cecilijine promotore da mi daju šansu u SAD-u iako čujem da je i u Norveškoj dozvoljen profesionalni boks. To bi stvarno bio vrhunski spektakl. Izazivam Braekhus na još jedan meč i to što je prije moguće", poručila je Habazin i dodala:

"Nakon što smo poznavali gospodina Montalva, kao i njegov rad, dogovorili smo suradnju. On iza sebe ima 10 svjetskih prvaka i smatram ga jednim od najtransparentnijih odvjetnika ženskog boksa općenito. Osjećala sam da nam treba u timu. Došao je s velikim preporukama."

Habazin je zaključila da je njezin san trenirati i boriti se u SAD-u. Nadamo se da će ova boksačica našeg poznatog stručnjaka Vlade Božića stići do nove prilike i ovaj put je iskoristiti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI