Ivana Habazin nakon poraza: Napuštam fakultet i odlazim u šumu!

Vijesti iz regije 25.03.2013 12:52h Autor:

Halaši VS Habazin (foto: Asia Sport)

Najbolja hrvatska boksačica Ivana Habazin proteklog je vikenda u Njemačkoj nastupila u najbitnijem meču karijere. Borila se protiv Eve Halaši za IBF-ovu titulu svjetske prvakinje u velter kategoriji.

Habazin se dugo i naporno pripremala za tu borbu, no nažalost nije cijeli taj trud uspjela naplatiti kroz pobjedu i osvajanjem titule, već su suci odlučili pobjedu dodijeliti njezinoj protivnici.

Talentiranoj hrvatskoj boksačici taj je poraz prilično teško pao te je najavila neke drastične poteze i nada se da će jednog dana dobiti priliku za revanš.

"Ono što sada mogu reći jest da ću malo odmoriti, a onda me nema, idem u šumu u izolaciju gdje ću trenirati bez doticaja s vanjskim svijetom. Napustit ću fakultet privremeno koliko god bude potrebno, da se vratim na revanš za koji kažu da neće dati, jako hrabro. No, do tada ću čekati svoju priliku. Ništa nije gotovo, tek je počelo. Najveće riječi podrške i utjehe dobila sam od svog kolege i našeg najboljeg boksača Željka Mavrovića koji je i sam prisustvovao mome meču. Na tome mu hvala."

"Svi ostali koji su se našli kompetentnim, neka se malo zaustave, jer nikad u ringu nisu bili ili koji su bili zakazali su na još većim stvarima s boljim uvjetima i pripremama. Protivnica je bila bolja i na tome joj čestitam, no ništa nije gotovo jer se ja nikad ne predajem. S obzirom na situacije s kojima se borih ovo je moja pobjeda, ali to znam samo ja, svi ostali imaju potrebu kritizirati, rugati se naslađivati. Hvala svim dragim prijateljima i poznanicima na daljnjoj podršci. Znam da sam možda razočarala ključne ljude koji su me doveli do ovdje, ali znam da ću to razočaranje nadići i pokazati suprotno", poručila je Ivana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI