Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Ivana Habazin iznenadila oštrom objavom: “Netko si uzima zasluge…” | Fight Site

Ivana Habazin iznenadila oštrom objavom: “Netko si uzima zasluge…”

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 24.07.2018 12:34h Autor:

Ivana Habazin

Najbolja hrvatska boksačica trenutno se nalazi u Južnoafričkoj Republici gdje se priprema za iduće izazove u karijeri, no nažalost nije sve tako bajno. Barem se to može zaključiti po statusu koji je objavila na Facebooku, a koji nas je sve ostavio u čudu.

Ivana je nedavno prekinula suradnju sa svojim dugogodišnjim trenerom Vladom Božićem i to u potpunoj suglasnosti. Božić je rekao kako Ivana mora otići negdje van Hrvatske da bi napredovala i dostigla svoj maksimum, a ona se s time složila. Odabrala je Južnoafričku Republiku, gdje si je već dogovorila i prvi nastup, a tamo radi s trenerom Jamesom Ali Bashirom.

Čini se kako ipak nije sve savršeno, odnosno kako Ivana nema priliku u miru se pripremati za ono što joj slijedi 26. kolovoza u Pretoriji. Status na Facebooku iznenadio je apsolutno sve koji prate Ivaninu karijeru, a u njemu je navela kako netko uzima zasluge za njen trud i krvarenje u dvorani te je iste ljude optužila za iznošenje neistina. Najavila je kako će uskoro iznijeti sve detalje, kojima će se otkriti na što je zapravo mislila.

U svakom slučaju, nikako nam nije drago vidjeti da se profesionalni sportaši, posebno naši uspješni sportaši, moraju boriti s nekim utjecajima koji ne bi trebali imati direktnu vezu s treningom i pripremama za iduće nastupe. A Ivana je u Afriku otišla s ciljem da u što skorijem vremenu dođe na vrh svijeta, odnosno do što više elitnih pojaseva. Zbog toga se nadamo kako ovdje ipak nije u pitanju nešto previše ozbiljno te da će se sve riješiti na najbolji način.

Divno je vidjeti kako si netko uzima zasluge za moj trud, moje krvarenje u dvorani itd…, a pogotovo je divno vidjeti…

Objavljuje Ivana HabazinPonedjeljak, 23. srpnja 2018.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI