Ivana želi revanš: Habazin službeno prozvala Ceciliu Braekhus (VIDEO)

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.08.2015 13:54h Autor:

Ivana Habazin i Cecilia Braekhus (foto:Sauerland)

Nešto manje od godinu dana nakon što je doživjela poraz od Cecilije Braekhus, Ivana Habazin vjeruje kako je spremna za novi napad na jednu od najboljih boksačica u povijesti. Odlučila ju je službeno prozvati putem videa koji je objavila.

Ivana Habazin je puno toga prošla u proteklih godinu dana. Nakon što nije uspjela postati prva djevojka koja je porazila Ceciliu Braekhus, prvo se odlučila povući iz boksa, no ljubav prema ringu bila je jača. Prvo je krajem studenog prošle godine savladala Bugarku Galinu Gumlimsku, a prije toga je pomagala upravo Ceciliji Braekhus u pripremam za njen meč.

Braekhus će svoja četiri pojasa prvakinje idući put braniti 24. listopada, no još uvijek nema protivnicu, a Ivana misli kako bi upravo ona mogla biti ta. Nedavno je objavila kako je potpisala ugovor s novim menadžerom, koji bi ju trebao odvesti do vrha, a čini se kako je prve koraka počela raditi.

U videu se Ivana obratila direktno Ceciliji, izjavivši kako joj u prvom meču, gdje je izdržala svih deset rundi, nije napravila nikakvu štetu. Razlog dodatnog Ivaninog samopouzdanja su vjerojatno i sparinzi koje je s Cecilijom odradila u Berlinu te ju dodatno upoznala, posebno njene mane. Mane kojih nema puno, i upravo zbog toga to znanje vrijedi višestruko više.

Pogledajte što je Ivana rekla svjetskoj prvakinji te kako se ovih dana priprema u svojoj dvorani.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI