Ivan Zidar proglašen najboljim vojnikom Hrvatske za siječanj

Vijesti iz regijeIZDVOJENA VIJEST 17.02.2015 21:55h Autor:

Ivan Zidar (foto:MORH)

Mladi hrvatski kickboksač, član FFC rostera te član hrvatskih oružanih snaga, Ivan Zidar, dobio je veliko priznanje. Uručena mu je nagrada za najboljeg vojnika Hrvatske, za mjesec siječanj 2015. godine.

Službena web stranica ministarstva obrane Republike Hrvatske o Ivanu je izvijestila ovim riječima:

"Vojnik Ivan Zidar iz 3. motorne satnije 2. motorne bojne Pume Gardijske oklopno-mehanizirane brigade Hrvatske kopnene vojske do sada je pohvaljivan kao najbolji dragovoljni ročnik u svojoj klasi, a na specijalističkoj vojnoj obuci postigao je iznimne rezultate te je bio među najbolja tri vojnika. Uz svoje svakodnevne zadaće tijekom siječnja 2015., posebno se istaknuo tijekom provedbe obuke iz borilačkih vještina, kako u pripremi obučavatelja, tako i u provedbi borilačkih vještina po satnijama."

Ivan je inače uvjerljivo najbolji hrvatski kickboks borac do 66 kilograma težine, ostvario je i značajne rezultate na europskim natjecanjima u low kicku, a uspješno se natječe i u boksu. U FFC-u je upisao dva nastupa te dvije pobjede i najizgledniji je kandidat za borbu za pojas perolake kategorije, ukoliko se FFC odluči na uvođenje istog.

Ekipa Fight Sitea ovim putem čestita Ivanu na ovom iznimnom priznanju te se nadamo da će i dalje ovako uspješno nastaviti kombinirati svoju vojnu i profesionalnu sportsku karijeru.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI